terug naar verslagen

DSC 1 - SCG'18 1 - 0-4

2e nederlaag tegen SCG ‘18

Met minder publiek dan anders, zal wel met de regen te maken hebben, begonnen we aan de 2e wedstrijd van dit seizoen tegen deze fusieclub uit Gestel.
Nog niet iedereen was fit of aanwezig dus ook deze wedstrijd starten we met een aantal jonge spelers.

In het begin van er nog sprake van een gelijkopgaande wedstrijd maar na 14 minuten kwamen de gasten op voorsprong door slecht uitverdedigen.
Zowiezo was het van achteruit opbouwen lastig door het ontbreken van een aantal vaste waardes in het elftal en was onze tegenstander veel feller en gretiger.
Er was nog wel een mooie kans voor Roy van Beurden na een voorzet van Ton Burg maar toen onze keeper in de fout ging na een afstandschot keken we dus al snel tegen een 0-2 achterstand aan.

Na de rust kwamen we beter uit de startblokken maar zat het ook niet echt mee.
Kansen waren er zeker, maar telkens was of de keeper of een been van een verdediger een sta in de weg.
Toen zelfs Jordy de Wit alleen op de keeper af de kans niet kon verzilveren en na een scrimmage voor de goal na een corner we niet konden scoren zakte het geloof in een goed resultaat weg.