terug naar verslagen

Nooit Gedacht 1 - DSC 1 - 3-1

DSC vergeet een punt mee te nemen, 3-1 verlies tegen Nooit Gedacht

Na een vrije week de uitwedstrijd tegen het hoger geplaatste Nooit Gedacht, bovendien is Geffen nog in de race voor de periodetitel.
Hoop dat de trainer de jongens weer op het juiste spoor heeft gezet zodat we de laatste wedstrijden goed kunnen afsluiten.
Helaas werd het harde werken weer niet beloond en stonden we met lege handen, een punt was zeker wel verdiend.

Het begin beloofde veel goeds, na 5 minuten de 0-1 na een verre uittrap van Jos van Mook en het doorkoppen van ik meen Roy van Beurden was het Wessel Theuwis die beheerst kan afronden.
Lang hebben we echter niet kunnen genieten, na 10 minuten was het weer gelijk doordat we teveel ruimte weggaven kon een van de aanvallers ongehinderd uithalen en verdween de bal laag in de rechterhoek.
De eerste helft was Nooit Gedacht de bovenliggende partij met ook de meeste kansen.
Vlak voor rust wordt het dan ook 2-1 na een voorzet van links kon de aanvaller vrij inkoppen, Jos van Mook had hier daadkrachtiger kunnen ingrijpen.
In de opvolgende aanval werd Roy van Beurden twee maal onrechtmatig gestuit en hadden we recht op een penalty, maar de scheidsrechter beoordeelde de eerste overtreding en kregen we een vrije trap net buiten het strafschopgebied.

Geen wissels in de rust, met wel een beter en agressiever DSC. Het zit ons echter niet echt mee als het gaat om het benutten van de kansen.
Bij een scrimmage voor de goal raakte de bal zelfs drie maal de lat, pure pech dus en dus geen gelijkmaker.
In plaats van de gelijkmaker wordt het zelfs 3-1 door balverlies op het middenveld.
Hierna wordt er nog een goal van ons afgekeurd, kan er ook nog wel bij…….en kregen we vlak voor tijd nog een dot van een kans maar ook nu weer zonder succes.