terug naar verslagen

Margriet 1 - DSC 1 - 3-1

DSC na 10 minuten klaar, verlies tegen Margriet 1-3

De echte strijd om plaats 2, de uitwedstrijd tegen Margriet uit Oss. Het is even geleden dat we hebben gewonnen tegen deze altijd lastige tegenstander, de oefenwedstrijd in seizoen 2013/2014 volgens de statistieken. Maar we zijn in goede doen dus wie weer waar gretige groep weer toe in staat is.

Maar wat gebeurde er alle allemaal in het begin……..na een blunder van Jos van Mook kwamen de gastheren al na 5 minuten  op 1-0. Toen we door geschutter achterin na 9 minuten zelfs op 2-0 achter kwamen was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Zelf kregen we een kans door een misser van de verdediger maar Tim Coset schoot net naast. Hierna kwamen we wel beter in de wedstrijd met ook nog enkele kansen maar waren we te slordig aan de bal en in de eindpass en toen we vlak voor rust weer door niet goed uitverdedigen een derde goal tegenkregen was het klaar.

Na de rust was duidelijk dat het gemis van een aantal basisspelers en toch de vele pijntjes bij een aantal spelers het spel niet ten goede kwam. Margriet hoefde niet meer en wij konden niet beter. Wel kon Gerd Jan Hooijmans gelukkig nog door een mooie kopbal uit een corner voor de eretreffer zorgen, eindstand 3-1.

Bijzonderheden

- De scheidsrechter maakte op mij geen beste indruk, een magere 6,5 dan maar

- Man of the match vandaag Leon van Heel, sterk in de duels en in de opbouw

- We staan nog op een keurige 3e plaats mannen

- Hoe jaloers kunnen we zijn op dit mooie complex, de mooiste in deze competitie. Wanneer komen wij aan de beurt????

- Dank aan Marc van Osch als invaller grensrechter en veel beterschap Mari van de Kammen

- Voor de mooie foto’s van Erik van Herwijnen verwijs ik graag naar de Facebook pagina van DSC en onze website

- We waren weer met een grote schare supportes aanwezig in Oss, chapeau

Hopelijk kunnen we de laatste 2 wedstrijden voor de winterstop goed afsluiten, te beginnen zondag thuis tegen SBC. We rekenen dan ook weer op jullie steun met hopelijk weer beter weer.