Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs

Sponsoring

Welkom op de sponsorpagina van voetbalvereniging DSC! Wij zijn ontzettend blij met onze sponsoren en willen hen dan ook bedanken voor hun steun en betrokkenheid bij onze club. Dankzij hun bijdrage kunnen wij als vereniging groeien en onze spelers de beste faciliteiten bieden om hun sportieve prestaties te verbeteren.

Bent u geïnteresseerd om sponsor te worden van DSC? Als sponsor van onze vereniging wordt u onderdeel van onze hechte gemeenschap en profiteert u van vele voordelen, waaronder naamsbekendheid en exposure. Wij bieden verschillende sponsorpakketten aan die zijn afgestemd op uw specifieke wensen en doelen. Zo kunt u kiezen voor een pakket met bijvoorbeeld shirtsponsoring, bordsponsoring of businessclubsponsor.

Naast de voordelen voor uw bedrijf, draagt u als sponsor ook bij aan het succes van onze vereniging en de ontwikkeling van onze jeugdspelers. Wij zijn een vereniging die staat voor respect, sportiviteit en prestatie. Met uw hulp kunnen wij onze doelen bereiken en onze spelers een onvergetelijke tijd bezorgen op het voetbalveld.

Wilt u meer informatie over onze sponsorpakketten of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via sponsoring@vvdsc.nl. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken hoe wij elkaar kunnen versterken en hoe u onderdeel kunt worden van de DSC-familie.

De sponsorcommissie bestaat momenteel uit 9 personen. U kunt altijd een van deze personen aanpspreken voor meer informatie of een gesprek voor mogelijkheden.

Hieronder staan de huidige leden van de sponsorcommissie genoemd:

Voorzitter Sponsorcommissie
Harald Zomers

Overige leden
Pieter-Jan Dessing
Geran Vogel
Johan Teulings
Davy Versteeg
Niek Nendels
Wim van den Oord
Bas Vos

Administratie
Bettina Valentijn