DSC 1 - DBN'22 1 - 2-3

Verlies om de onderste plaatsen 2-3 tegen DBN 22

Dan maar vandaag tegen DBN 22 uit Den Bosch, we moeten echt de punten vandaag tegen de nummer laatst op de ranglijst ophalen willen we niet verder in de problemen geraken.
Positief is de terugkeer van onze topscoorder Roy van Beurden, maar zowel Tim Coset als Mike van Namen zijn helaas langdurig geblesseerd.
Na een zwakke eerste helft (wederom) hebben we dit in de tweede helft niet meer kunnen “repareren” en staan we na afloop weer met lege handen.

Eerste schietkans was voor de bezoekers, net naast. DBN was de betere ploeg maar we laten ze ook voetballen en zijn veel te passief en verliezen dan ook teveel duels. Zelf creeren we geen gevaar met alleen maar lange ballen.
Onze eerste kans was een schot van Wessel Theuwis in het zijnet, maar dat was dan ook alles wat we te bieden hadden in de eerste helft.
De gasten kwamen dan ook op een verdiende 0-1 na een mooi uitgespeelde aanval, het leed werd nog erger toen dezelfde speler vlak voor rust de 0-2 liet aantekenen. Kort hierna moest Leon van Heel zich laten vervangen door een blessure, kan er nog wel bij…….

Na rust een gretiger DSC maar met echter weinig vertrouwen in de ploeg. Onze tegenstander legt meer energie en beleving in de wedstrijd. In de 52e minuut was het wel Wessel Theuwis die na een pass van Quincy de Kleijn fraai kan afronden en gloorde er weer hoop. Jammer was het dan ook dat 8 minuten later we een goal moesten incasseren en het verschil dus weer twee goals was. We bleven hierna wel strijd leveren voor een beter resultaat met als beloning de eerste goal voor Luca Schrier na aangeven van Roy van Beurden die zelf hierna alleen voor de keeper kwam maar geen geluk had met de afronding.
Weer een onnodige nederlaag die we aan onszelf te wijten hebben, een wedstrijd duurt negentig minuten en er moet vanaf minuut een gestreden worden.