• Geen agendaitems aanwezig
terug naar verslagen

Den Dungen 1 - DSC 1 - 2-0

Teleurstellend verlies in Den Dungen, 2-0

Nog een paar punten zijn er nodig uit de drie komende wedstrijden. Vandaag de uitwedstrijd tegen Den Dungen die zelf ook nog niet veilig zijn (staan een puntje onder ons op de de ranglijst). Het beloofd op voorhand dus al een spannende wedstrijd te worden.
En weekje extra rust voor de geblesseerde heeft ook geholpen een paar jongens konden gelukkig weer aansluiten bij de selectie, echter moesten we nu weer Bjorn Steenbekkers missen met een enkelblessure.
Onder zomerse omstandigheden begonnen we aan de wedstrijd die helaas voor ons niet het gewenste resultaat opleverde. Den Dungen was vandaag efficiënter in de afronding en heeft zich veilig kunnen spelen.

Zoals vaker een goed begin van onze kant, een corner rechtstreeks  op de lat geschoten door Roy van Beurden na 8 minuten. We hebben het betere van het spel met een mooie schietkans voor Luca Schrier na een goede aanval.
Verder valt de voorzichtige aanpak op van beide teams maar met name van de thuisclub
De kansen zijn wel voor ons in de eerste helft, kopkans Mike van Namen, Bram Zweers die een voorzet niet kan binnentikken. Ook onze topscoorder Roy van Beurden kon alleen voor de keeper de bal niet genoeg liften om te kunnen scoren. En zoals zo vaak valt de goal aan de andere kant, een schot van behoorlijke afstand valt als een steen achter Jordi Grandia binnen.

Na rust in eerste instantie hetzelfde beeld met de eerste kansen voor DSC zonder succes.
Aanval over rechts met een voorzet van Milo van Osch kon niet worden afgerond.
Hierna volgt er een slordige fase met veel balverlies en neemt Den Dungen gaandeweg het initiatief.
Schietkans net naast komen we nog goed weg, in de 77e minuut is het echter wel raak door slecht ingrijpen achterin wordt het 2-0 en is de wedstrijd gespeeld.
Wat trouwens ook niet in ons voordeel werkte was de matige scheidsrechter, ik zou bijna zeggen partijdig.
Er komt nog wel een kans voor ons maar de keeper van Den Dungen is vanmiddag een constante sta in de weg.
We gaan met lege handen naar huis en maken het onszelf lastig met dit velies en nog twee lastige wedstrijden te gaan.