Wat een sfeer bij deze mooie affiche, thuis tegen de nummer twee Alem.
In de beker waren we Alem nog de baas maar nu was om het ecchie.
Met zeker 600 toeschouwers gingen we er eens goed voor zitten of staan natuurlijk.
Wederom met een gehavend elftal met maar liefst 4 vaste krachten die node werden gemist.
Het werd een wedstrijd met 2 gezichten, de 1e helft was duidelijk voor Alem maar de 2e helft waren wij bovenliggende partij.

In het begin was het aftasten en zoeken voor beide partijen maar al snel  bleek dat Alem meer energie in de wedstrijd legde en wij veel te passief waren.
Na 24 minuten kwamen we dan ook op achterstand door slecht uitverdedigen en 5 minuten later stond zelfs de 0-2 stand op het scorebord door een mislukte uittrap van onze keeper.

Na de rust een “ander” DSC met veel meer energie en de wil om te winnen. Kort na de rust was het Jordy de Wit die op snelheid de verdediging en de keeper wist te verschalken en werd het dus weer een echte wedstrijd. Door een prachtige vrije trap van Roy van Beurden kwamen we zelfs een paar minuten later op gelijke hoogte.
Hoe jammer was het dan ook dat we door een domme overtreding in de 81 minuut een penalty tegen kregen waardoor Alem weer op voorsprong kwam.
Er kwamen nog wel kansen voor o.a. Jordy de Wit, net langs de paal en met name ook de vrije trap van Roy van Beurden die via de binnenkant van de paal een beter lot had verdiend, maar uiteindelijk moesten we de overwinning aan Alem laten.
Een gelijkspel was zeker gezien het spelbeeld in de 2e helft verdiend geweest…….maar ja we geven de tegengoals te makkelijk weg.