terug naar verslagen

DSC 1 - Nooit Gedacht 1 - 1-1

Revanche tegen Nooit Gedacht 1-1

Onder perfecte  omstandigheden begonnen we aan deze wedstrijd waarbij onze gedachten afdwalen naar de uitwedstrijd die maar liefst met 9-2 werd verloren.
Het is jammer dat we door een aantal dubieuze beslissingen van de scheidsrechter twee punten hebben verloren, de laatste 20 minuten was de beste man het helemaal kwijt……

In het begin was het aftasten waarbij de bezoekers een paar kansen kregen maar Jos van Mook stond weer als een huis.
Daarna kwamen we steeds beter in de wedstrijd en durfden we ook druk op de tegenstander te zetten wat uiteindelijk ook resulteerde in de 1-0 nadat Martijn Veldhuis een mooie voorzet van Roy van Beurden kon afronden.
Hierna kregen we nog een aantal kansen die helaas niet konden worden benut; uitglijden Martijn Veldhuis na een schot van Roy van Beurden, kopbal van Roy van Beurden net over en een mooie vrije trap van Bas Vos die goed werd verwerkt door de keeper.

Na de rust een ander Nooit Gedacht die nog meer druk zetten, we moesten dan ook steeds verder terug. Veel balverlies en slordige passing, de tegengoal kon dan ook niet uitblijven en in de 55e minuut kwamen de bezoekers na een mooie aanval dan ook op 1-1. Door een handsbal nadat een duw op de verdediger niet werd gezien door de scheidsrechter kregen de bezoekers een penalty die bekwaam werd gekeerd door Jos van Mook.
Hierdoor gesterkt kregen we weer een paar kansen, Jordy de Wit alleen op de keepper na een mooi pass van Frank Kaufmann. We scoorden zelfs ook nog maar deze treffer werd ten onrechte afgekeurd voor buitenspel !!
Door de snelle spelhervatting hierna kwam Nooit Gedacht alleen voor de keeper waarbij Jos van Mook rood kreeg door een ongeoorloofde charge.
De keeper van de jeugd Jordy Grandia kwam erin we moesten met 10 man verder, het werd zelfs nog erger want even later kreeg Frank Kaufmann geel en rood en waren we nog  maar met 9 spelers.
Door een aantal fraaie reddingen van Jordy Grandia en bekwaam verdedigingswerk door Emiel van Dalen en Gert-Jan Hooijmans konden we het verdiende punt over de streep trekken.