terug naar verslagen

RKTVC 1 - DSC 1 - 0-0

Puntje in Tiel bij RKTVC

De wedstrijd begon wat later dan gepland op een mooie herfst middag
Ondanks dat de terreinmeesters vrijdag nog het veld bladvrij gemaakt hadden was nadien de helft van het veld weer volledig onder de gevallen bladeren verdwenen
DSC startte goed en kreeg een paar redelijke mogelijkheden waarbij met name de voorzet van Leon op Roy een beter lot verdiend had

De scheidsrechter negeerde een hoekschop na vlagsignaal van de assistent van RKTVC ten nadele van DSC, maar verder was hij goed leidend.
Het 2e deel van de eerste helft gaf DSC wat initiatief weg aan RKTVC en die maakten daar gebruik van en creëerden ook kansen. De rust stand van 0-0 maar had ook 2-2 kunnen zijn en begon op een tijdstip dat er op andere velden al aan de 2e helft begonnen werd..

Na de rust, met inmiddels de lichtmasten aan,  startte DSC weer behoorlijk en kreeg een hele grote kans via Jordy die goed in schoot maar door een voetreflex van de keeper toch niet tot een doelpunt leidde. Ook een kopbal van Mike uit een corner werd juist van de lijn weggewerkt.
Maar ook in de 2e helft gaf DSC, veelal door slordig uitverdedigen, kansen weg die Jos gelukkig telkens onschadelijk kon maken
Inmiddels was het flink gaan regenen en zette RKTVC nog aan om de wedstrijd naar hun zijde te doen kantelen en DSC kreeg daarbij nog mogelijkheden om uit te vallen wat hun laatste man nog een gele kaart opleverede. Naast de gele kaart voor de linksback van RKTVC (die ook zo maar een 2e had kunnen krijgen) was de wedstrijd stevig maar sportief
Uiteindelijk was om half 5 de conclusie dat we de punten delen.

Bijzonderheden:
Helaas was Ton Burg niet aanwezig, maar hij had een goede reden, hij werd de avond voor de wedstrijd vader van een zoon, gefeliciteerd!

Komende zaterdag trouwt Jordy met Amy, al vast gefeliciteerd!

De trainer van ODC was present om de wedstrijd te analyseren, tot zondag !

Al weer veel Corona gedoe en daar door 2 wedstrijden afgelast in onze competitie, als dat maar goed blijft gaan, dinsdag horen we meer van het kabinet!

Het was niet heel erg druk met DSC supporters, hopelijk zijn er zondag meer voor de belangrijke thuiswedstrijd tegen ODC!

Dank aan Arnold Verbeek voor het maken van her verslag, kon er helaas niet bij zijn