terug naar verslagen

Vorstenbossche Boys 1 - DSC 1 - 4-0

Off day tegen hekkensluiter uit Vorstenbosch 4-0 nederlaag

En weer de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen de nummer laatst in de competitie, Vorstenbossche Boys.
Hoe mooi zou het zijn als we bij winst als nummer 3 op de ranglijst deze succesvolle eerste helft van de competitie kunnen afsluiten.
Vooraf, inclusief mijzelf, niet verwacht maar ik moet zeggen deze groep heeft iedereen aangenaam verrast en kan alleen nog maar verder groeien denk ik zo maar. We kwamen echter bedrogen uit……, een complete off day.

Onder koude maar goede omstandigheden begonnen we aan de wedstrijd met helaas nog altijd een aantal geblesserde jongens. Het begin was wederom voor ons, na 2 minuten een bal op de paal en een redding door de doelman na een schot.
Na 7 minuten een mislukte voorzet die zomaar achter Jos van Mook belande en we stonden dus al vroeg met 1-0 achter. Hierna moest Jos redding brengen na een mooi schot, echter was hij na 14 minuten kansloos na een fraai schot wat ook nog eens van richting werd veranderd.
Bram Zweers kreeg nog een kans maar raakte de bal niet vol maar daarna was het wel wel over.
Het veld, de blessures, te weinig energie in de wedstrijd, de gretigheid van de tegenstander, noem het maar, het was ons vandaag allemaal teveel. We kwamen niet in ons spel, werkte met teveel hoge ballen, wat koren op molen was voor Vorstenbossche Boys.

Ook de wissels na de rust brachten hier geen verandering in, de eerste kans was weer voor de gastheren.
De enige kans voor ons na rust was nog een kopbal van Roy van Beurden maar dat was het dan ook.
De gastheren maakte ook nog de 3 en 4-0 na mooie aanvallen en een prachtige volley uit de lucht.
Lering uit trekken, snel vergeten en op naar de winterstop.

Bijzonderheden

- Geen man of the match vandaag, zou niet weten  wie
- De enige prijs was vandaag voor Jos de Cocq van Delwijnen, de levenmiddelenmand
- Mooi gezellig clubje in het Brabantse land, mooi te zien dat het er nog is
- Hopelijk iedereen weer fit na de winterstop
- Jammer genoeg was de kantine “bezet” en was er geen plaats voor ons, niet gepast heren !!!
- We staan nog steeds op een gedeelde 3e plaats, keurig jongens
- De scheids trok wel paar gele kaarten over en weer maar wel een voldoende in mijn ogen

Tot na de winterstop, de volgende wedstrijd is op 5 februari thuis tegen Vesta SSA.