terug naar verslagen

SCG'18 1 - DSC 1 - 1-1

Gelijkspel in kelderkraker, 1-1 tegen SCG ‘18

De onderste clubs kruipen naar elkaar toe dus ook vandaag weer een belangrijke pot uit tegen de fusieclub SCG ‘18 uit Gestel.
Een voor ons altijd lastige tegenstander waar we sporadisch punten hebben kunnen behalen in het verleden.
Met de schorsingen en het succesvolle jubileumweekend achter de rug begonnen we vol vertrouwen aan de wedstrijd.

Het begin was zeker voor ons, na 10 minuten na een voorzet kon Leon van Heel de bal bijna binnenlopen. Jammer was het dat Jordy de Wit al vroeg moest uitvallen, hij werd vervangen door Tim Coset.
Na 27 minuten was het wel raak, na goed doorzetten van Milo van Osch was het Roy van Beurden die de 0-1 liet aantekenen. Leon van Heel had de 0-2 in de benen maar zijn schot werd gekeerd door de keeper.
Het laatse gedeelte van de eerste helft was voor Gestel, het resulteerde dan ook in een mooie aanval over rechts waarbij er door ons teveel ruimte werd gegeven in de verdiende gelijkmaker.

Na de rust waren er in het begin kansen voor Leon van Heel en een kopbal van Martijn Veldhuis na een corner, echter zonder succes. We waren de bovenliggen de partij in de 2e helft met ook de betere kansen jammergenoeg niet altijd even scherp voorin anders hadden we de wedstrijd in ons voordeel kunnen beslissen.
Ook Martijn Veldhuis moest zich laten vervangen na een blessure door Bjorn Steenbekkers.
In het laatse kwartier kwam Roy van Beurden nog alleen voor de keeper en was er nog een kans voor Gestel die in het zijnetje eindigde. We hadden ook nog de pech dat de scheidsrechter een handsbal over het hoofd zag en ons dus een penalty door de neus boorde.
Al met al hadden we deze pot naar ons toe moeten kunnen trekken, de trainer zei het dan ook juist; we hebben 2 punten verloren vandaag in plaats van 1 punt gewonnen.

Bijzonderheden

- Wat een mooi sportpark heeft Gestel met ook een hele mooie en gezellige kantine

- De jonge scheidsrechter floot een betere eerste dan tweede helft…..

- Voor mij was Ton Burg man of the match vandaag

- We het voorlopig zonder Bas Vos moeten doen, beterschap man

- Er een druk paasweekend aankomt met wedstrijden op zaterdag en maandag

- Hoop dat de blessures meevallen en iedereen er weer bij is dit weekend

Aanstaande zaterdag 17.00 spelen we thuis tegen de hekkensluiter RKTVC (die moet gewonnen worden) en maandag ook een thuiswedstrijd tegen Avanti. Het zijn en blijven belangrijke wedstrijden voor lijfsbehoud dus alle steun is nodig.