DSC laat wederom punten liggen, 1-1 tegen BMC

Thuis tegen BMC uit Berlicum, we moesten winnen om weg te blijven uit de onderste regionen en ons definitief veilig te spelen.
Een warme zomerse dag met veel publiek dus de voortekenen waren goed met ook nog eens een mooi feestje in het verschiet.
Voor de wedstrijd was er 1 minuut stilte voor het overlijden van Mari Grandia.
Jammer is het dan ook dat we wederom vlak voor tijd 2 punten onnodig weg hebben gegeven…..

De eerste aanvallen waren voor de bezoekers, zonder ook echt gevaarlijk te worden. Daarna was het de beurt aan ons, door goed doorzetten van Milo van Osch kreeg Martijn Veldhuis een open kans.
Na een mooie aanval over rechts konden we net niet afronden, de bal werd van de doellijn gehaald. Na 34 minuten nog een kans voor Roy van Beurden na een voorzet over links, zijn inzet werd goed gekeerd door de keeper.
Al met al was het van beide kanten geen beste wedstrijd en was de 0-0 dan ook een juiste weergave van de verhouding in het veld.

Na de rust een beter DSC met nog meer kansen echter leek het wel de warmte ons parten speelde, de goal wilde maar niet vallen.
Na 51 minuten een kans voor Leon van Heel, knap schot net naast het doel. De druk werd groter op het doel van BMC en het was dan ook Tim Coset die een corner van Ton Burg fraai kon binnenkoppen.
BMC dwong in die fase fase weinig af terwijl wij zelf de trekker al lang hadden moeten overhalen, Jordy de Wit kwam alleen voor de keeper zonder succes en zo waren er nog  meer kansen om de wedstrijd definitief op slot te gooien.
Het is echter ook een wet dat als dat niet gebeurt de treffer vaak aan de ander kant valt, en ja hoor nadat Jos van Mook eerst nog redding kon brengen viel de 1-1 vlak voor tijd na een corner waarbij alle 22 spelers in het doelgebied stonden.
Jammer dat ons dat nu al 2 wedstrijden overkomt, maar ja een wedstrijd duurt 90 minuten.