terug naar verslagen

DSC 1 - Vorstenbossche Boys 1 - 3-4

DSC laat 2e helft lopen, 3-4 verlies tegen Vorstenbosch

En alweer de laatste wedstrijd van dit seizoen, de thuiswedstrijd tegen Vorstenbosch. De bezoekers strijden nog tegen degradatie en wij hebben nog iets recht te zetten na de smadelijke uitnederlaag. Bovendien hebben we eigenlijk ook nog een sportieve plicht te vervullen richting Alem.

Onder een zomers zonnetje begonnen we aan deze pot.
Het begin was zeker voor ons, de kansen waren er, oa Tim Coset stuit op de keeper na een mooie aanval.
Het was Bas Glorius die de 1-0 kon aantekenen in de 15e minuut na een pass van Milo van Osch.
Zeven minuten later een vrije trap van Bjorn Steenbekker knap raak en hard in de bovenhoek 2-0, er was geen vuiltje aan de lucht we waren de betere ploeg.
Een uitval van de bezoekers bracht de 2-1 op het scorebord en de spanning was weer terug in de wedstrijd.
Toen we vlak voor de rust een penalty kregen kon Tim Coset voor de de geruststellende 3-1 zorgen.

Hoe anders was de 2e helft, we waren geen schim meer van de eerste helft, onherkenbaar waren de woorden van de trainer.
Toen Jos van Mook ook nog eens blunderde en de 3-2 op het scorebord stond sloop de angst in de ploeg was de regie volledig weg.
Verder dan een gevaarlijke vrije trap van Bjorn Steenbekkers kwamen we niet, en langs de lijn kun je vervolgens aanvoelen dat het fout zou gaan.
In de 70e minuut werd het gelijk na een mooie aanval, en vijf minuten voor tijd werd het nog erger toen Jos van Mook een afstandsschot niet klemvast had en de afvallende bal een prooi was voor een van de aanvallers, 3-4 eindstand.
De bezoekers uit Vorstenbosch hadden zich zelfs veilig kunnen spelen, en met het schaamrood op de kaken zochten wij de kleedkamer op.