terug naar verslagen

DSC 1 - FC Schadewijk 1 - 1-1

1e punt is binnen

Weer een thuiswedstijd ditmaal tegen Schadewijk FC. Na 2 nederlagen voor ons een belangrijke pot om niet verder in de onderste regionen te belanden.
Met dit keer schitterend  weer, gelukkig ook meer toeschouwers en een aantal herstelde spelers begonnen we vol vertrouwen aan deze wedstrijd.

Het begin was voor de bezoekers uit Oss met een 1:1 kans alleen voor de keeper gevolgd door eenzelfde mogelijkheid voor Jordy de Wit in de tegenaanval.
Gaandeweg kregen we wel meer grip op de wedstrijd waarbij wel moet worden gezegd dat het spel van Schadewijk FC beter verzorgd was. Teveel werd er door ons de lange bal gezocht en niet altijd zag ik de gedrevenheid die nodig is om een wedstrijd naar je toe te trekken. Daarnaast lijkt het wel dat we het scoren zijn verleerd, kansen waren er meer voor ons dan voor de bezoekers;
Roy van Beurden op de keeper af net naast, lob van Bas Vos net niet….
Met een brilstand werd de rust dan ook ingegaan.

De 2e helft was duidelijk minder aantrekkelijk met nog wel kansen voor beide partijen oa ook voor Leon van Heel alleen op de keeper af op aangeven van Roy van Beurden.
Terwijl iedereen al dacht aan een gelijkspel scoorde de bezoekers vlak voor tijd door slecht uitverdedigen. In de 90e minuut zorgde Roy van Beurden gelukkig nog voor de wel verdiende gelijkmaker en konden toch nog enigszins tevreden een drankje doen in de kantine of buiten op het zonnige terras.

Opmerkelijk

Jos van Mook als reserve keeper met een aantal goede reddingen ons in de wedstrijd heeft gehouden, met recht dan ook “man of the match”

Frank Kaufmann gelukkig weer terug was, en dat liet hij ook duidelijk zien op het veld

Het eerste punt is binnen jongens en dat smaakt zeker naar meer

Onze yougsters hebben zich weer goed geweerd, ook Bjorn Steenbekkers maakte een prima indruk na zijn blessure

We moeten nog even geduld hebben met deze jonge groep denk ik, de resultaten komen er zeker nog

Hopelijk zijn we volgende week weer compleet en kunnen de geblesseerde spelers ook weer aanhaken

De scheidsrechter een prima wedstrijd floot in een verder sportief duel

Volgende week uit naar DVG in Liempde, een mooie tegenstander voor het binnenhalen van de eerste 3 punten dacht ik zo.