De eerste punten zijn binnen, 4-1 winst op Real Lunet

Het moet vandaag maar gebeuren, ik bedoel de eerste drie punten binnenhalen thuis tegen Real Lunet uit Vught.
Zou lekker zijn jongens maar begrijp dat niet iedereen fit en wordt het dus een lastige klus.
Zoals de de trainer ook aangeeft is het nog even zoeken naar de juiste formatie.

Onder zomerse omstandigheden en onder veel belangstelling begonnen we vol goede moed aan de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen.
Vanaf het begin een interessante wedstrijd en het was na 11 minuten al raak, Mike van Namen met een fraaie kopbal na een corner van Brent van Herwijnen. De kansen kwamen er over en weer, Roy van Beurden allleen op de keeper af na een pass van Bjorn Steenbekkers, een kans  voor de hardwerkende Luca Schrier na schot Tim Coset, Leon van Heel na een mooie een twee kreeg de goede keeper of zijn weg. Na balverlies van Roy van Beurden en goed doorzetten van aanvaller van Real Lunet viel de 1-1 na 22 minuten.
We bleven de aanval zoeken en het was Roy van Beurden die weer voor de voorsprong kon zorgen vlak voor rust na een assist meen ik van Frank Kaufmann.
In de laatste seconden kreeg Real Lunet nog een uitgelezen kans op de 1-1 maar zijn schot was recht op Jordy Grandia.

Na de rust was de eerste kans weer voor ons, een mooi schot van Nick Brouwers.
Na 49 minuten was het Tim Coset die uit de draai voor een geruststellende en fraaie 3-1 kon zorgen, en kreeg Luca Schrier kort hierna zijn derde kans deze keer in het zijnet.
Jordy Grandia moest nog een keer redden na een goede kans voor Real Lunet maar toen Roy van Beurden in de 77e minuut na een uitbraak beheerst 4-1 kon aantekenen was de geest uit de fles voor de bezoekers.
Al met al een mooie en sportieve wedstrijd om te zien met de verdiende drie punten voor ons.