Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs

Kledingsponsor

DSC is bezig met het doorvoeren van een nieuw kledingplan wat betreft sponsoring voor de club. Dit gaat vanaf het nieuwe seizoen in werking en daarbij hebben we ervoor gekozen om ook gelijk voor een nieuw shirtontwerp te gaan. DSC en haar leden krijgen daarmee een mooie eigentijdse uitstraling.

Verder is het shirtsponsor concept ook op de schop gegaan om diverse redenen. Dit noemen wij een sponsorpakket jeugd. Het sponsorpakket jeugd bestaat uit het sponsoren van een lichting per leeftijdscategorie. Hierbij zoeken wij 3 sponsors per lichting en worden alleen de shirts gesponsord.

Wat zijn de voordelen van het sponsorpakket jeugd:
  • Exposure: Jouw bedrijfslogo staat niet op één, maar op alle wedstrijdtenues van de lichting (max. 5 teams)
  • Zichtbaarheid: We gaan een groot doek aanschaffen incl. jouw bedrijfslogo en deze wordt geplaatst bij de ingang van het sportpark.
  • Communicatie: Wij houden een fotomoment met de gehele lichting en met jou als sponsor en plaatsen we op de website.
  • Extra: Twee seizoenkaarten voor alle thuiswedstrijden van DSC 1
  • ​​​​​​​Uitstraling: Elk team loopt straks met 1, 2 of 3 sponsoren op het wedstrijdshirt rond. Sponsoren komen op de voorkant, achterkant bovenin of achterkant onderin van het wedstrijdshirt
  • Gelijkheid: Ieder jeugdlid is gelijk en heeft recht op een kwalitatief, modern en mooi wedstrijdshirt
  • Praktisch: Minder tijd kwijt aan alles omtrent wedstrijd tenues én we gaan als vereniging geen extra kosten meer maken.
Als vereniging zullen we voor alle jeugdteams zelf de keeperstenues aanschaffen. Ook keepershandschoenen worden door DSC betaald. 

Mocht je dit interessant lijken of hier meer informatie willen hebben, dan kun je een van de sponsorcommissieleden aanspreken of emailen naar sponsoring@vvdsc.nl.