terug naar verslagen

Real Lunet 1 - DSC 1 - 1-7

Zevenklapper tegen Real Lunet

De vraag was, kunnen we tegen de laagvlieger Real Lunet uit Vught ook de punten ophalen en in de race blijven voor de tweede periode. En kunnen we na vier keer een 1-0 score een andere stand op het scorebord zien. En of de carnaval goed hebben overleefd…..Alle drie goed dus, uiteindelijk werd het monsterscore van 1-7.

Na een mooie actie van Quincy de Kleijn bij een corner was het Tim Coset die na 9 minuten de bal eenvoudig kon binnen schieten. We kregen veel ruimte voorin, het leek wel of Real Lunet 1:1 speelde, alleen jammer dat we dit niet slim genoeg konden uitspelen. De kansen kwamen er zeker en het was aan de keeper te danken dat de score niet hoger opliep. Pas in de 30e minuut schoot Wessel Theuwis de stand naar 0-2. Toen het een paar minuten later al 0-3 stond, na goed voorbereidend werk van Gerd Jan Hooijmans en de afronding van Roy van Beurden, dachten we dat de wedstrijd was gespeeld.

Na de rust een compleet ander beeld, Real Lunet kreeg het initiatief. We begonnen veel te slap aan de tweede helft. Slordig aan de bal, veel balverlies en weinig goede combinaties. Ook de duels gingen verloren, en toen in de 55e minuut een vrije trap fraai werd ingeschoten werd het nog lastig voor ons. De 2-3 hing zelfs in de lucht, gelukkig was het Roy van Beurden die na een pass van Bjorn Steenbekkers voor de 1-4 kon zorgen. Het verzet was gebroken en voor het positieve doelsaldo waren het Gerd Jan Hooijmans, Brent van Herwijnen en wederom Roy van Beurden (panna) die de 1-7 lieten aantekenen.