Trainingsschema
Slecht-weer Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs

Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag Nieuwkuijk 1 - DSC 1

Als voorlopige koploper gingen we naar Nieuwkuijk, een ploeg die nog niet had verloren dus was er eigenlijk sprake  van een echte topper. Nieuwkuijk moest het doen zonder de topscoorder Brent de Wijs die vorige week met een gebroken kuitbeen het veld moest verlaten.

Vanaf het beg...
Lees verder

Wedstrijdverslag DSC 1 - ODC 1

Onder totaal andere weersomstandigheden dan vorige week begonnen we na de overwinning van vorige week vol zelfvertrouwen aan de 2e thuiswedstrijd tegen ODC uit Boxtel. Een efficiënt spelend DSC trok na een goede eerste helft de overwinning naar zich toe en mag zich voorlopig koploper noemen. Lees verder

Wedstrijdverslag TGG 1 - DSC 1

Op een kletsnatte zondag en op een moeilijk bespeelbaar en zwaar veld hebben de jongens de 2e uitwedstrijd van dit seizoen tegen het altijd lastige TGG gewonnen met 2-4.
Ik kan me geen uitoverwinning meer herinneren tegen deze altijd moeilijke tegenstander.
Tel daarbij nog eens op dat ...
Lees verder

Wedstrijdverslag FC Engelen 1 - DSC 1

Na het mooie succes van vorige week gingen we vol goede moed naar Engelen die zijn 1e wedstrijd had verloren. Het was een “natte” wedstrijd met 2 gezichten waarbij we de 1e helft de bovenliggende ploeg waren met goed voetbal en mooie kansen. In de 2e helft hebben we ons in de eerste 20 m...
Lees verder

Wedstrijdverslag DSC 1 - Haarsteeg 1

Na de wisselende successen in het bekertoernooi was het vandaag de 1e wedstrijd in de 3e klasse tegen de bezoekers uit Haarsteeg. Op een mooie zondag en voor veel publiek werden de eerste 3 punten verdiend binnengehaald.

Na een voorzichtig begin van beide kanten was de eerste kans voo...
Lees verder

Wedstrijdverslag Teisterbanders 1 - DSC 1

Wat een feest en wat een ontlading bij eenieder, het bleef tot de laatste wedstrijd en zelfs de laatste minuten spannend  maar uiteindelijk zijn we wel terecht kampioen geworden met maar liefst 69 punten.
Proficiat iedereen die hier een steentje heeft bijgedragen maar in 1e instantie nat...
Lees verder

Wedstrijdverslag DSC 1 - GVV 1

In deze wedstrijd hadden we nog iets recht te zetten, de enige nederlaag dit seizoen was namelijk tegen GVV, met maar liefst met 6-2 gingen we onderuit in Geldermalsen.
Met zomerse temperaturen en veel publiek was het wederom een doelpuntrijke wedstrijd met maar liefst 8 goals. Ook GVV kon on...
Lees verder

Wedstrijdverslag Buren 1 - DSC 1

Na een weekje rust gingen we toch niet helemaal met een gerust gevoel naar Buren. In het verleden hebben het nog al eens lastig gehad tegen dit “soort” ploegen en de bijbehorende spelopvatting. Zeker toen we ook nog eens te horen kregen dat beiden Timmen geblesseerd waren. Echter bleek a...
Lees verder

Wedstrijdverslag DSC 1 - Alem 1

Afdronk was dat deze wedstrijd tegen Alem meer een derby was dan de 1e wedstrijd.
Alem had echter met name aanvallend weinig in te brengen maar bracht wel meer strijd dan in het thuisduel.
Al met al wel een verdiende overwinning voor DSC al was het spel niet altijd even goed.
Lees verder

Wedstrijdverslag DSC 1 - RKKSV 1

Dezelfde tegenstander alleen nu met een andere uitslag 4-0.  RKKSV had weinig in te brengen, het was dan ook een verdiende overwinning die eigenlijk voor de rust al was beslist.

Van meet af aan werd de tegenstander onder druk gezet, met snelle aanvallen en goed positiespel was he...
Lees verder