Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar de verslagen

DSC VR1 - SVSSS VR1 - 0-4

Onderuit in de beker

Vandaag mochten we aantreden tegen de dames uit Udenhout. Een, dan wel laaggeklasseerde, 2e klasser maar gezien het vertoonde spel een op elkaar ingespeeld team. Aangezien de gasten ook een blauw-wit tenue dragen mochten we ons nieuwe 2e shirt uit de verpakking halen

Na de eerste balomwentelingen ging het voetballend nog wel gelijk op en hadden we ons tactisch plan goed uitgezet. Het is de laatste tijd wat puzzelen op de posities omdat we nog steeds niet compleet zijn en sommigen met wat kleine pijntjes lopen. Kantel punt in de wedstrijd was een dwaling van de scheids die een ingreep op de 16 omzette in een discutabele penalty. Na de achterstand toonde het team veerkracht en werd er weer aardig meegevoetbald. Bij een van onze aanvallen raakte Demi geblesseerd en moest voortijdig uitvallen. Dit vergde wat aanpassingen in de opstelling en was het even wennen aan de nieuwe positionering. In deze fase maakte SVSSS daar gebruik van om voor een tweede keer te scoren wat de ruststand op 0-2 bracht.

Jammer van de achterstand maar toch enige tevredenheid over het spel, de tactiek en de weerstand die we kunnen bieden. We zijn zeker niet weggespeeld. Voor de resterende 45 minuten zetten we weer wat posities om en een verse kracht er bij om plan B uit te voeren. Gedurende die 2e helft zien we wel dat de tegenstander al wat langer bij elkaar voetbalt. Het gaat bij de Udenhouters allemaal net wat sneller, gemakkelijker en voetballend zijn er veel automatismen. Daar hebben wij nog een achterstand die zich ook vertaald in nog eens 2 tegentreffers. Tot overmaat van ramp valt ook Maud nog geblesseerd uit en moeten we vanwege onze smalle selectie de wedstrijd met 10en uitspelen.
Vandaag verloren en uitgeschakeld voor de beker maar zeker geen schande gezien we met dit elftal nog enkele stappen moeten maken om een stabiel team te smeden. Hulp was er van Nienke en Maud die meer dan prima gespeeld hebben.