Trainingsschema
Standaard Bekijk schema (pagina 1)

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar de verslagen

DSC VR1 - Emplina VR1 - 3-4

'n lesje voetbalslimheid

Sportpark Ipperakkeren was vandaag het decor voor een wedstrijd tegen oude bekenden. Vooraf was er enige huiver hoe de gasten uit Empel zich gingen profileren. Dat had alles te maken met de wedstrijd van vorig seizoen.

Vanaf het eerste fluitsignaal overrompeld DSC de bezoekende ploeg. DSC is fel, speelt goed op balbezit en maakt mooie vloeiende aanvallen. Het is dan ook al snel voor de 1e keer raak. Evita wordt 1 op 1 gezet voor de keepster en laat niet na om de score te openen. Nummer 2 en 3 liggen er ook snel in. Binnen het kwartier maakt Evita een onvervalste hattrick; een riante voorsprong al vroeg in de wedstrijd. Dan gebeurt er iets onverklaarbaars. We verliezen de grip op het spel, nonchalance in balbezit en raken onder indruk van de tegenstander. Emplina vecht zich terug in de wedstrijd en komt twee maal tot scoren. Ruststand 3-2.

Op zich nog hanteerbaar maar hoe we de 2e helft ingaan en hem uitspelen is kort maar krachtig te omschrijven als dramatisch. Geïmponeerd door de dames uit Empel hebben we een lesje gehad in fysieke strijd, inzet en mentaliteit. Op elk terrein kwamen we niet 1 maar wel 3 stappen te kort. Het is dat er defensief nog veel tegen gehouden werd maar het had net zo goed 3-8 kunnen zijn.