Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar de verslagen

Well VR1 - DSC VR1 - 3-7

Een ruime zege

Na de blamage van afgelopen zondag, was het zaak om vandaag als herboren voor de dag te komen. Er stond namelijk een wedstrijd op het programma voor de Jacco Sports Cup. Om 20:00 zouden we moeten aantreden op het grasveld in Well, om tegen de plaatselijke dames te strijden voor een plek in de volgende ronde van het toernooi.

We begonnen sterk aan de wedstrijd en wisten verschillende keren te scoren in de openingsfase. Na slechts drie minuten gespeeld te hebben schoot Demi ons op voorsprong, nadat ze door een snelle rush vanaf het middenveld alleen voor de keepster van Well kwam te staan. Nog geen drie minuten later was de score verdubbeld. Demi kaatste een bal op Marieke, die beheerst afrondde in de hoek, buiten bereik van de keepster. De 3-0 volgde daar weer snel op: Linsey gaf een prachtige lange bal over de verdediging heen; Demi maakte haar tweede van de avond.
Misschien kwam het door de snelle voorsprong, misschien ook niet. Feit was, we werden laks en verloren de bal wat vaker, waardoor Well wat meer aan voetballen toekwam. Door een miscommunicatie achterin wist de snelle rechtsbuiten van Well dan ook uiteindelijk te scoren.
Maar juist in deze fase, waar Well aanvallend gevaarlijker begon te worden, stond Shannon op. Ze schakelde naar de zesde versnelling en wist niet één, niet twee, maar drie keer te scoren in vier minuten tijd, vlak voor rust. Twee van haar goals kwamen door individuele acties over de zijkant, een goal kwam voort uit een mooie voorzet van Kirsten. Het was overigens geen geheel zuivere hattrick, omdat de tegenstander tussendoor nog wel een goal had gemaakt.

De tweede helft was qua doelpunten minder interessant dan de eerste. Het spel golfde namelijk heen en weer, maar er werden door beide teams weinig echte kansen uitgespeeld. De keepster werden geen van beide echt getest. Daar kwam pas in de 85e minuut verandering in. Marieke gaf een pass op Jonine, die als gelegenheidsspits haar goal meepikte. Dit zou een mooi einde zijn geweest van deze doordeweekse wedstrijd. Toch wist Well in de allerlaatste minuten nog tot een uitgespeelde kans te komen, waardoor de uitslag uiteindelijk neer is gekomen op 3-7.
Omdat we niet helemaal compleet waren, zijn er een aantal meiden uit de MO-19 meegereisd. Bo, Britt, Kim, Kirsten én Nienke hebben allemaal prima gespeeld en bijgedragen aan het behaalde resultaat.

Carmen