Trainingsschema
Standaard Bekijk schema (pagina 1)

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

Van Herwaarden Accountants
terug naar de verslagen

SC 't Zand MO13-1 - DSC MO13-1 - 7-1

Wat een kanjers

Vandaag moesten we helemaal naar Tilburg ('t Zand). Van te voren was het eigenlijk al een hopeloze opgave daar 't Zand gelijk had gespeeld tegen Boxtel, waar wij met 17-0 van hebben verloren.
De tegenstander kamptte echter met veel blessures waardoor er meerdere meisjes van de E mee moesten spelen. Hier kregen we weer een beetje hoop van. We hebben de meiden flink weten te motiveren om er toch weer voor te gaan. 
Na het eerste fluitsignaal ging het spel nog goed op en neer, maar al snel viel de 1-0, 2-0 en 3-0. We bleven echter wel doorvechten voor een tegendoelpunt. Uiteindelijk viel hij ook gelukkig. Lana bleef goed jagen op de bal waardoor ze de bal richting keeper wist te krijgen. Zij liet de bal los en daar maakte Sanne goed gebruik van, het was 3-1. De eerste helft sloten we af met een 5-1 achterstan.
Ondanks deze achterstand zijn onze meiden er toch voor blijven vechten. En wat een top prestatie hebben ze neergezet zeg. De verdediging stond als een huis. De tegenstander wist er nog maar 2 ballen in te krijgen. Ook de meiden op het middenveld bleven voor elke bal vechten. We wisten nog een paar keer tot aan het doel te komen, maar helaas bleef nog een doelpunt uit. Maar we konden Tilburg met een opgeheven hoofd verlaten. 
Er wachten nu nog 3 moeilijke wedstrijden, maar we zullen zeker voor ieder punt gaan vechten.