Trainingsschema
Standaard Bekijk schema (pagina 1)

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar de verslagen

DSC MO13-1 - GDC MO13-1 - 0-5

verdediging

Op 25 november kwamen de meiden van GDC op bezoek in Kerkdriel. Dit was een bekende tegenstander voor sommige van ons. Vorig jaar hebben we ook al tegen een aantal van hen gespeeld.
We wisten vooraf dat ook dit weer een lastige wedstrijd zou gaan worden, maar we gingen er weer vol tegenaan.
Met Flo, Naomi en Zara in Wendy in de verdediging werden er enorm veel ballen tegengehouden, maar uiteindelijk werd onze ijzersterke verdediging toch gebroken en vielen er voor rust 3 doelpunten. Helaas moest Naomi met een rugblessure uitvallen, dit was wel een tegenvaller, maar Jiaqi heeft haar taak als laatste vrouw ( voor de eerste keer) goed weten te voltooien.
We waren ook heel even bang dat we op slag van rust Kyra moesten gaan missen de tweede helft. Na een mooie actie van haar verzwikte ze haar enkel. Ze had veel last, maar ze ging de tweede helft toch weer onder de lat staan. Ook zij heeft een prima wedstrijd gekeept.
In de tweede helft hebben we wat wisselingen door moeten voeren, nu kwam Evy in de de verdediging en ook Bridget. Maar ook deze twee dames hebben prima verdedigend werk geleverd. Evy heeft haar plekje hier wel gevonden, er zijn maar weinig meiden van de tegenstander die zij uit het ook verliest.
Natuurlijk konden de aanvallende meiden ( Madelief, Noortje en Lana) ook af en toe hun kwaliteiten tonen. Wat heeft Madelief veel van het veld gezien vandaag, wat een werklust, voor iedere bal werd weer geknokt.
Al met al hebben we een erg goede wedstrijd gespeeld, maar helaas wel verloren. 
Nog twee wedstijden te gaan, uit naar Loon op Zand en de laatste thuis tegen WSC.