Trainingsschema
Standaard Bekijk schema (pagina 1)

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar de verslagen

RKDVC MO13-1 - DSC MO13-1 - 1-2

suprer knap gespeeld

Vandaag togen we met z,n dertienen naar RKDVC te Drunen. Wendy mocht vandaag voor het eerst met een wedstijd meespelen. Ze kreeg de positie rechts-achter. 
We hadden er al rekening mee gehouden dat dit een lastige wedstrijd ging worden dus we hebben de dames goed op scherp gezet. Iedereen had er zin in en ging er volle bak voor. Er werd goed samengespeeld en de verdediging, met Flo als laatste vrouw,stond als een huis. Na een aantal aanvallen die helaas op niets uitliepen was het uiteindelijk Naomi die zeer goed doorging voor de bal en hem zo in de netten wist te werken. De tegenstander wist helaas ook nog met een klein beetje geluk een erg mooie goal te maken. Van een ruime afstand gaf een speelster de bal voor en deze viel voor hun gelukkigerwijs achter Kyra in het net
Met een 1-1 ruststand gingen we de kleedkamer in. We hebben de meiden daar nog bemoedigend toegesproken en gezegd dat het erg goed ging. We hebben wel wat posities omgegooid, Jiachi ging voorstopper spelen en Bridget speelde nu links achter. En Lana en Sanne hebben ook van positie gewisseld. Deze wissel heeft erg goed uitgepakt. Jiachi heeft menig bal weten tegen te houden en ook Bridget heeft de tegenstander het spel weten te houden. Ook voorin pakte het zeer goed uit. Nadat Wendy de bal van de tegenstander had afgepakt wist ze hem mooi door te spelen aan Flo. Zij kon hem op haar beurt weer aan Mette geven en deze speelde hem naar Lana. Na een mooie dribbel naar de achterlijn, zoals we veel oefenen, kon ze de bal terugleggen op Naomi. Deze kon hem in de goal leggen. 
De laatste minuten waren nog wel spannend, we moesten veel ballen wegwerken, maar Kyra haar doel is nooit binnen bereik van de tegenstander geweest.
We hebben weer mooi 3 punten meegenomen naar Kerkdriel en de meiden staan nu op een gedeelde eerste plaats.