Trainingsschema
Standaard Bekijk schema (pagina 1)

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

Van Herwaarden Accountants
terug naar de verslagen

DSC MO13-1 - Waspik MO13-1 - 3-2

Op het nippertje

Vandaag speelden we thuis tegen Waspik. Deze tegenstander staat net 1 plaatsje onder ons dus het werd weer aanpoten vandaag. Kelly was er vandaag gelukkig weer bij, wat heeft ze weer een super wedstrijd gespeeld. Ze heeft menig bal tegen weten te houden.
Na wat aanvallen over en weer kwam de bal voor de voeten van Lana, en zij was vandaag weer in goede doen. Ze wist de bal mooi mee te nemen langs de zijlijn en voor te geven op Madelief. Zij gaf de bal door aan Noortje en zij wist de bal in de netten te werken. Dit was weer nodig voor het zelfvertrouwen van Noortje.
Maar de tegenstander bleef ook goed druk zetten. Er was 1 meisje ( nummer 11) dat het spel maakte en ook vaak voorbij onze verdediging wist te komen. Uiteindelijk resuteerde dit in de 1-1. Na een aantal minuten wat minder spel van onze aanvalsters kon de tegenstander weer tot de goal van Kyra komen. In eerste instantie wist ze de bal te keren, maar helaas had ze de bal niet goed vast waardoor de tegenstander weer een doelpunt wist te maken. Met deze achterstand gingen we de rust in. 
Gelukkig hebben de meiden hun hoofd niet laten hangen en gingen er weer vol voor. Noortje gaf een mooie voorzet aan Mette en de bal zat erin. 
Kyra heeft nog een aantal super goede reddingen gemaakt, en zelfs een bal van de lijn weten te houden. De verdediging kwam af en toe zwaar onder druk te staan, maar ze bleven overeind.
Halverwege de tweede helft wist Mette  met een prachtige boogbal het winnende doelpunt te maken.
De tegenstander vond nog en aantal keer dat ze een penalty hadden verdient wegens een vermeede handsbal, maar de scheidsrechter besliste anders.
Na een super spannende wedstrijd kunnen we weer 3 punten bijschrijven en blijven mooi bovenaan meedraaien. We staan nu op een mooie 5e plek (mits het Zand heeft gewonnen van OVV).