Trainingsschema
Standaard Bekijk schema (pagina 1)

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar de verslagen

NEO'25 MO13-1 - DSC MO13-1 - 1-2

goede oefening

Vandaag moesten we naar NEO'25 in Sprang-Capelle. Helaas konden Kelly (blessure) en Mette (ziek) niet mee. We hadden er goede moed op omdat NEO de vorige wedstrijd met 9-0 verloren had.
Al na 5 minuten spelen moest Evy ook het veld verlaten ivm haar blessure aan de achillespees. Voor elke bal werd hard gevochten. Vooral voorin kreeg Lana het nodige duw en trekwerk te verwerken, maar ze hield zich goed staande. We hebben in deze eerste helft een paar kansjes gehad, maar helaas nog geen verschil kunnen maken. We gingen de rust in met een 0-0.
In de kleedkamer hebben we vooral voorin de postities wat omgegooid, dit bleek laten een goede beslissing. Lana kwam nu van links en kon meteen een paar keer flink doorstomen richting doel. Uiteindelijk resulteerde dit in een prachtig doelpunt van haar.
Even later kregen we een hoekschop, deze hebben we de afgelopen week tijdens de training veelvuldig geoefend. Deze oefening deed nu zijn uitwerking. Sanne schoot hem mooi voor en Noortje wist hem binnen te schieten.
Helaas kon de tegenstander vrij snel ook een doelpunt maken waardoor het 1-2 was. Het was nu hard knokken voor de 3 punten, maar dat hebben ze ook gedaan. Zara, Douae en JiaQi hebben nog menig bal weg weten te werken, en ook onze top keepster Kyra heeft er nog wel wat tegengehouden. Maar iedereen heeft vandaag super hard gewerkt voor de drie punten, top dames.