Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar de verslagen

DSC 1 - Beesd 1 - 6-3

We blijven maar winnen, overwinning nummer 9 op rij

Op een zonovergoten speeldag was de tegenstander opnieuw Beesd en wilden we de mindere prestatie van vorige week graag wegpoetsen.

We begonnen voortvarend en met goed druk zetten op de tegenstander kwamen er kansen. Na 12 minuten was het dan ook  Leon van Heel die met afstandsschot van zeker 20 meter de keeper kansloos liet. Het was dezelfde Leon van Heel die met een passeerbeweging naar binnen draaide en met een mooie curve de 2-0 liet aanteken (a la Arjan Robben).
Daarna werden we te nonchalant en kwam Beesd beter in de wedstrijd, met lange ballen achter de verdediging werden we 2x in korte tijd verrast en kwam Beesd op 2-2.
Het was gelukkig Ton Burg die vlak voor rust na een scrimmage voorkwam dat we met een naar gevoel de kleedkamer ingingen.

In de 2e helft veranderde het spelbeeld vooralsnog nog niet echt en het duurde tot de 71 minuut voordat Bas Vos een voorzet was (wederom) Leon van Heel de 4-2 voor het intikken had. Het verzet was gebroken en kort daarna was het, na een mooie steekpas van Ton Burg, de beurt aan Tim Coset de marge ruimer te maken.
Leon van Heel maakte zijn hattrick vol door na een mooie pass van Mark Hooijmans keurig af te ronden. Jammer was dat na een dekkingsfout achterin Beesd toch nog door een kopbal de eindstandstand wat draaglijker kon maken voor de bezoekers 6-3.

Al met al een matige pot van onze kant, de weg naar het kampioenschap is nog lang………

Bijzonderheden:

• Opvallend dat we tegen een mindere tegenstander toch nog 3 goals tegen krijgen

• Het was weer lekker druk op het sportpark

• De scheidsrechter een goede wedstrijd floot, we mogen niet klagen de laatste wedstrijden met de leiding

• We wederom geen gele kaarten hebben opgelopen, lekker man

• Maliskamp blijft ook winnen, het blijft dus spannend de komende weken
De midweekse wedstrijd Maliskamp tegen Alem zien we met spanning tegemoet

• Een mooie hattrick voor Leon van Heel die steeds meer vertrouwen gaat krijgen, niet alleen Bas, Martijn en Tim kunnen dus scoren

• Nog 7 wedstrijden te gaan en dan…..

Volgende week in de derby tegen Alem rekenen we weer natuurlijk op de volledige steun van onze supporters en gaan we zeker een spannende wedstrijd tegemoet zien.

Mari Nendels