Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar de verslagen

DSC 1 - Nieuwkuijk 1 - 0-1

Voorlopige achterstand 0-1

Een korter verslag deze keer, we hebben dan ook maar een helft kunnen genieten helaas, maar daarover later meer in het verslag.
Met de carnaval hopelijk uit de benen begonnen we wederom met veel vind tegen het altijd lastige en stugge Nieuwkuijk. Het uitzicht op een mogelijke 2e plaats was de inzet vandaag zeker gezien ook andere duels.

Fris begonnen we aan de wedstrijd waarbij het opviel dat wij ondanks de wind het beteren van het spel hadden en duidelijk het initiatief namen. Dit resulteerde al vroeg in een mooie kans voor Jordy de Wit na een scherpe voorzet van Martijn Veldhuis. Het waren de bezoekers die echter tegen de verhouding in op voorsprong kwamen door een van de sporadische schoten op de goal wist een van de voorwaartsen de afgeketste bal in het doel te werken.
We bleven goed voetballen en ook kwamen er voldoende kansen, kopbal van Marijn Veldhuis op de paal, Bas Vos alleen voor de keeper met een mislukte lob en zo waren er zeker nog een aantal kansen die helaas niet in het doel vonden.
We hadden nog een 2e helft dachten we, alleen door een blessure van de scheidsrechter vlak voor de rust en het niet tijdig kunnen zorgen voor een vervanger moeten we nog even wachten of we deze wedstrijd nog kunnen ombuigen.

Elk nadeel heb zijn voordeel was het toch……de kantine was er goed mee en we konden vroeger dan anders aan een biertje.


Bijzonderheden:
- Met het vertoonde spel moet het mogelijk zijn deze pot nog naar ons toe te trekken

- De scheidsrechter bleef verdacht veel rond de middencirkel, achteraf was duidelijk waarom

- De andere ploegen bovenin hebben punten laten liggen, bij winst hadden we op de 2e plaats gestaan !!

- Mooi artikel Bas in het Brabant Dagblad

- De in eerste instantie genoemde datum van as donderdag voor de 2e helft gaat naar ik heb begrepen niet door. Goed de website blijven volgen voor de datum.
         

Volgende week een heuse topper thuis tegen FC Engelen waarbij we bij winst echt mee gaan doen voor  bovenstaande plaatsen. We rekenen dan ook op jullie massale steun.

Mari Nendels