Trainingsschema
Geen trainingen! i.v.m. de weersomstandigheden

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar de verslagen

TGG 1 - DSC 1 - 2-4

Puike en verdiende overwinning op TGG

Op een kletsnatte zondag en op een moeilijk bespeelbaar en zwaar veld hebben de jongens de 2e uitwedstrijd van dit seizoen tegen het altijd lastige TGG gewonnen met 2-4.
Ik kan me geen uitoverwinning meer herinneren tegen deze altijd moeilijke tegenstander.
Tel daarbij nog eens op dat we met een aantal geblesseerde spelers in het veld stonden dan mag je concluderen dat het team zich gerevancheerd heeft voor de nederlaag van vorige week.

In het begin was het een gelijk opgaande strijd maar al snel kregen we door dat de achterhoede van TGG traag was en geen grip had op de snelle en beweeglijke voorhoede.
Na 15 minuten kreeg Jordi de Wit de eerste kans die door de goede keeper van TGG teniet werd gedaan.
Dezelfde Jordi legde de basis voor de 0-1 al hadden we hierbij wel de hulp nodig van de verdediger van TGG. Het was kort daarna Jay Ackermans die door een sublieme redding de gelijkmaker kon voorkomen. Vlak voor de rust kreeg Ger-Jan Hooijmans nog een mooie kop kans voor de 0-2 en konden we tijdens de rust even opdrogen in de kantine van TGG.

De 2e helft bracht alles wat een wedstrijd moet hebben: doelpunten, afgekeurde goal, ballen op de paal en lat en spanning tot het einde.
Vlak na rust was het Bas Vos die na goed voorbereidend werk van Roy van Beurden de 0-2 op het scorebord bracht. Toen kort daarna de hard werkende Tim Coset de 0-3 binnen tikte dachten wij dat de wedstrijd was gelopen. TGG dacht hier echter anders over en kort na de goal van Tim werd het 1-3 en zelfs in de 73 minuut 2-3. We dachten wederom de buit binnen te hebben toen Bas Vos de 2-4 liet aantekenen, echter werd de goal afgekeurd na lang overleg met de grensrechter.
In de 90e minuut was echter Jordi de Wit die aan alle spanning een einde maakte en de eindstand op 2-4 bracht.

Bijzonderheden:
- Zo was het was toch de moeite een nat pak te halen maar wel lekker de 3 punten mee te nemen naar Kerkdriel

- De scheidsrechter maakte een goede indruk, behoudens de afgekeurde goal dan……..

- De invallers Jay Ackermans, Roy van Beurden en Gert-Jan Hooijmans speelden alsof ze al jaren in het 1e elftal stonden, puike prestatie jongens

- Hopelijk zijn de geblesseerde spelers weer snel van de partij, de selectie kan niet breed genoeg zijn

- We staan alweer op een mooie 2e plaats op de ranglijst

- Conditioneel maakte de spelers een goede indrukTot volgende week thuis tegen ODC uit Boxtel, we rekenen dan ook weer op jullie aanwezigheid en hopelijk op droog weer deze keer.
Mari Nendels