Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar de verslagen

DSC 1 - VV Trinitas Oisterwijk 1 - 1-0

Nipte overwinning op Trinitas Oisterwijk; 1-0

Het eerste treffen in de historie tegen deze club uit Oisterwijk, de club is een fusie tussen Taxandria, Nevelo en Oisterwijk.
Het was wel koud op het sportpark maar wel goed voetbalweer en droog, we hadden dan ook alle vertrouwen op een goede afloop.
De overwinning kwam er wel maar was zwaar bevochten zonder goed te voetballen en dus ook wel enigszins gelukkig.
Ik bewaar mijn getypte en ingesproken teksten op mijn mobiel en betrapte me erop dat ik slechts 10 minuten voor tijd tekst heb ingegeven, dat zegt eigenlijk al genoeg…..weinig tekst dus deze keer helaas.

Trinitas was vanaf het begin de betere ploeg maar zoals vaker stonden we achterin goed en wist de tegenstander niet echt grote kansen te creëren. We spelen wel erg ver terug vanuit een gesloten verdediging waarbij onze snelle vleugelspelers niet of nauwelijks bereikt werden.
Na 35 minuten scoorden de gasten zelfs een goal die echter werd afgekeurd wegens een duwfout.
De rust werd dan ook behaald met de brilstand van 0-0.

De 2e helft was niet veel beter en gaf eigenlijk eenzelfde spelbeeld, weinig mogelijkheden voor beide partijen waarbij het spel zich ook nog eens in een te laag tempo voltrok.
Voor de verkleumde toeschouwer viel er dan ook weinig te genieten tot 10 minuten voor tijd een mooie voorzet van Frankie Kaufmann door Gert-Jan Hooijmans met een rake kopbal werd verzilverd.
Trinitas probeerde het nog wel in de laatste minuten en was het zeker nog een paar keer billen knijpen voor we konden juichen. Hierbij liet Ton van Geffen maar weer eens zien wat hij waard is in de goal.


Bijzonderheden:
- De 1e goal voor Gert-Jan Hooimans in DSC 1 en wat voor een belangrijke

- De verschillen in deze klasse worden steeds kleiner, we staan op 7e plaats op de ranglijst maar met slechts 2 punten verschil     op de nummer 2

- De jonge scheidsrechter floot een prima wedstrijd en was voor mij dan ook man of the match

- Volgende week tegen de nummer 3 op de ranglijst Vlijmense Boys   
         
- Het was weer ouderwets druk in de kantine en het biertje smaakte weer goed

-  Tom van Geffen weer lekker de nul gehouden deze keer

- Een winnende coach heeft altijd gelijk maar zelf zie ik liever dat we iets meer initiatief tonen waardoor onze sterke punten meer     tot uiting kunnen komen, mag ik toch we zeggen he Roland ?


Zondag de 1e van de 2 aankomende uitwedstijden tegen Vlijmen, ik meen zelfs om 14.00 uur dus kom in ieder geval op tijd om niets te hoeven missen.

Mari Nendels