Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar de verslagen

Baardwijk 1 - DSC 1 - 1-5

Mooi slot tegen Baardwijk; 1-5 overwinning

Een duel in Waalwijk tegen de laagvlieger Baardwijk waarvan we eigenlijk vooraf al hadden gerekend op 3 punten is gelukkig ook waarheid geworden. Een mooi slot voor de winterstop waarbij het wel zo is dat de uitslag 1-5 pas in de laatste minuten tot stand kwam. Op een zwaar en moeilijk bespeelbaar veld hebben we een verdiende overwinning behaald op de nummer voorlaatst in deze competitie.

Voordat we met onze ogen konden knipperen stond de 0-1 al op het scorebord, een goede aanval over links werd door Tim Coset binnen gewerkt. We gingen er eens goed voor zitten (of staan) maar het waren de gasten die zich roerden en Jay Ackermans moest dan ook redding brengen na een goed genomen vrije trap. Gaandeweg de eerste helft kregen we meer vat op het spel en kwamen er ook kansen o.a. voor Tim Coset (alleen voor de keeper) en ook Christian Broekmeulen met een mooie actie en een dito redding van de keeper.
In het laatste kwart keurde de scheidsrechter ook 2 doelpunten af van ons waarbij het maar de vraag was of scheidrechter in zijn recht stond…..Uiteindelijk was het Bas Vos die in de 36e minuut een mooie voorzet van Ton Burg doeltreffend kon afronden en voor de 0-2 ruststand zorgde.

Na de rust werd het spel er niet beter op, onrustig met vele lange ballen. Baardwijk probeerde er met veel energie nog iets van te maken. Het was dan ook aan Jay Ackermans te danken dat de bezoekers niet dichtbij kwamen.
Het duurde tot de 73e minuut voordat we de buit binnen hadden, Mark Hooijmans met een prachtige vrije trap bediende Bas Vos op maat en met het hoofd kon Bas voor de 0-3 zorgen.
In de laatste 5 minuten vielen er nog 3 doelpunten waarvan een voor Baardwijk uit een penalty en twee voor DSC; Leon van Heel en Roy van Beurden lieten de 1-4 en 1-5 aantekenen vanaf de flanken kwamen de voorzetten van de voet van Roy van Beurden en Christian Broekmeulen.

Bijzonderheden:
- We kunnen met een positief gevoel aan het kerstdiner aanschuiven

- De jonge scheidsrechter deed het niet verkeerd zullen we maar zeggen

- Een keurige 6e plaats jongens met 19 punten uit 12 wedstrijden

- Jay Ackermans was een waardige vervanger vandaag voor de geblesseerde Tom van Geffen

- Hopelijk zijn alle geblesseerde jongens na de winterstop weer van de partij
         
- Volgende week maar iets anders verzinnen op zondag


Tot 4 januari bij de nieuwjaarsreceptie, en voor degen die ik niet meer zie of spreek fijne feestdagen en alvast en sportief 2020.

Mari Nendels