Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar de verslagen

DSC 1 - ODC 1 - 4-0

Koploper na ruime overwinning op ODC

Onder totaal andere weersomstandigheden dan vorige week begonnen we na de overwinning van vorige week vol zelfvertrouwen aan de 2e thuiswedstrijd tegen ODC uit Boxtel. Een efficiënt spelend DSC trok na een goede eerste helft de overwinning naar zich toe en mag zich voorlopig koploper noemen.

In het begin was het een gelijk opgaande strijd waarbij het alleen jammer was dat Mark Hooijmans zich moest laten vervangen na een forse charge van een ODC speler, die dan ook terecht geel kreeg.
Gaandeweg de eerste helft kregen we meer vat op onze tegenstander en was het dan ook verdiend dat Bas Vos na goed doorzetten van Jordy de Wit de 1-0 liet aanteken, het was nog even wachten aangezien de grensrechter voor buitenspel vlagde maar de scheidsrechter negeerde zijn signaal.
Na 20 minuten kreeg ODC zijn eerste kans maar onze verdediging en ook Jay Ackermans wisten dit te voorkomen. In de 30e minuut was het Leon van Heel die na een goedlopende aanval en goed voorbereidend werk van Tim Coset en Bas Vos de 2-0 binnen kon lopen.
Vlak voor rust was het bijna 3-0 door Christian Broekmeulen maar zijn schot ging via de lat over, jouw goal komt nog wel Chris.

Na de rust kwamen we moeilijk onder de druk van onze  tegenstander vandaan die goed en verzorgd voetbalde tot aan de 16 meter maar niet tot echte uitgespeelde kansen kwam.
En zoals zo vaak valt de goal dan aan de andere kant en wat een beauty, een vrije  trap werd door Bas Vos a la Ronaldo in de kruising gejaagd en de wedstrijd was gespeeld.
Na een slimme inworp van Jordy de Wit kregen we nog een mooie goal van invaller Roy van Beurden die de bal in de verre hoek schoot en de eindstand bepaalde op 4-0.

Bijzonderheden:

- Lekker de “0” Jay, altijd goed voor een keeper, het vertrouwen is groeiende merken we

- Een goed leidende scheidsrechter had weinig moeite met de wedstrijd

- De kaarten vielen aan ODC kant, bij DSC geen kaart te melden

- Ook deze wedstrijd voldeden de invallers  uitstekend 

- Volgende week de topper tegen Nieuwkuijk

- Het was weer lekker druk op het sportpark

- Toch wel lekker dat we meerdere scorende spelers hebben

- Het wordt noch “puzzelen” voor Roland Timmermans als iedereen weer terug is

Tot aankomende zondag in Nieuwkuijk waarbij dus de 1e plaats op het spel staat en met de wetenschap dat Nieuwkuijk nog geen wedstrijd heeft verloren kan dit zeker een interessante wedstrijd worden. Een 12e man kan derhalve geen kwaad toch…….

Mari Nendels