Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar de verslagen

Haarsteeg 1 - DSC 1 - 1-2

Knap resultaat in Haarsteeg; 1-2 winst

Na de afgelasting van vorige week had ik eigenlijk verwacht dat de wedstrijd vandaag niet door zou gaan. De omstandigheden waren niet veel beter dan vorige week met veel wind die alleen nog maar toenam gaandeweg de wedstrijd.
Eigenlijk had de wedstrijd niet gespeeld moeten worden naar mijn mening maar ja als je achteraf de punten mee naar huis kunt nemen is dat altijd lekker toch.
Als kijkspel viel er weinig te genieten maar dat kunnen we beide ploegen niet verwijten. Het verschil tussen wind mee en tegen was te groot en het was erg lastig onder de wind uit te voetballen.

De eerste helft hadden wij de wind mee en waren wij dan ook de bovenliggende ploeg. Na enig aftasten in het begin van de wedstrijd was het 2 keer raak na mooie aanvallen. De 1e goal na 17 minuten na een mooie pass van Bas Vos en de 2e goal in de 21e minuut nadat Ton Burg zich goed had vrijgemaakt met een steekbal. In beide gevallen was het Jordy de Wit de koele afmaker. Om zeker te zijn hadden we nog op een 3e treffer gehoopt maar dat zat er helaas niet in, dus bleef het zeker ook spannend.

De 2e helft was naar verwachting voor Haarsteeg met de wind mee. Met veel kunst en vliegwerk, waarbij we tot 3 maal toe de bal van de lijn moesten halen, wisten we schade te beperken tot 1 tegengoal.  In de 67e minuut kwamen de gastheren dichterbij na een mooie aanval over rechts waarbij het schot buiten bereik van Tom van Geffen bleef.
Het bleef dan ook zeker spannend tot het einde maar we wisten de punten toch mooi mee te nemen naar Kerkdriel.

Bijzonderheden:
- Wederom was het slecht weer bij een uitwedstrijd, het zit ons bij de uitwedstrijden niet mee en het wordt dan ook tijd      voor de lente zeg ik

- De scheidsrechter floot een goede wedstrijd, wel met veel uitleg over zijn beslissingen

- Met deze belangrijke overwinning staan we inmiddels al op de 3e plaats in de ranglijst !!

- Misschien kunnen we nog een mooi prijsje ophalen op het einde van de rit, wie weet jongens

- Alle wedstrijden zijn doorgegaan in onze klasse, overigens niet verwacht gezien het weer
         
- Het hele team heeft hard gewerkt deze wedstrijd onder zeer lastige omstandigheden

- Haarsteeg mag best trots zijn op het mooie sportpak

- Jammer dat er ook jongens zijn die geen “bijrol” willen spelen, een selectie bestaat uit meer dan  11 spelers en iedereen is hard nodig tijdens het seizoen

Volgende week eerst even carnaval vieren en daarna de inhaalwedstrijd thuis tegen Nieuwkuijk. We hebben nog iets recht te zetten na de onnodige uitnederlaag.
Veel plezier volgende week en tot over 2 weken .

Mari Nendels