Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar de verslagen

Avanti'31 1 - DSC 1 - 4-0

Eerste nederlaag tegen de koploper Avanti


Na een weekje rust nu de uitwedstrijd tegen de veelscorende koploper Avanti. Was vooraf heel benieuwd hoe deze groep dit zou oppakken. Vorig jaar speelde we thuis gelijk en verloren we nipt de uitwedstrijd, dus wie weet. Achteraf moet ik vaststellen dat deze tegenstander toch een maatje te groot was voor ons.

Het begin was nogal rommelig met veel balverlies en onnauwkeurige passes. Balverlies op het middenveld werd dan ook gelijk afgestraft na 11 minuten. Toen dezelfde speler na 22 minuten een kopbal vrij kon inkoppen was het duidelijk, hier valt niets te halen. De thuisclub voetbalde dominant en was constant gevaarlijk. Na een half uur door slecht verdedigen stond de 3-0 al op het scorebord, dit was tevens ook de ruststand.

Na de rust een iets beter DSC, we moesten alleen in de 50e minuut nog een penalty incasseren dit was dan tevens de eindstand was 4-0. Hierna kwamen er nog wel een aantal mooie kansen voor ons met ook nog een afgekeurde goal, kopkans net over en een paar goede reddingen van de Avanti keeper. Al met al een verdiende overwinning voor de thuisclub. Lering uit trekken en op naar de derby tegen Alem volgende week.

Bekijk hier de fotos

Bijzonderheden

- Toch effe wennen een tegenstander met dezelfde kleuren blauw, wit

- We hebben tegen de kampioen gevoetbald vandaag, weet ik bijna zeker

- Weet iemand waarom de aanvangstijd 14.00 uur is bij Avanti?

- Geen man of the match deze week…..kon geen keuze maken……

- Wat een mooi sportpark, en een gezellige kantine, wel slechte koffie hoor ik

- En alweer mooi weer he, niet te geloven eind oktober

- Oh ja, was geen fan vandaag van de arrogante scheidsrechter, voor mij een onvoldoende

Tot volgende week bij het herstel van deze nederlaag tegen Alem. Ik weet zeker dat het weer lekker druk zal zijn. Ik ben er en hoop jullie ook weer.

Sportgroet

Mari Nendels