Trainingsschema
Slecht-weer Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar de verslagen

DSC 1 - GVV 1 - 7-1

DSC wint ook de laatste thuiswedstrijd ruim met 7-1 tegen GVV

In deze wedstrijd hadden we nog iets recht te zetten, de enige nederlaag dit seizoen was namelijk tegen GVV, met maar liefst met 6-2 gingen we onderuit in Geldermalsen.
Met zomerse temperaturen en veel publiek was het wederom een doelpuntrijke wedstrijd met maar liefst 8 goals. Ook GVV kon ons niet stoppen en ging met 7-1 onderuit.

DSC ging weer lekker voortvarend van start, iedereen was doordrongen van het belang van deze wedstrijd, de kansen kwamen er al duurde het toch nog tot de 30e minuut tot een mooie voorzet van Ton Burg door Martijn Veldhuis werd verzilverd.
GVV stoorde vroeg en we kwamen niet goed in ons spel, we werden gedwongen te vaak de lange bal te spelen. Het duurde dan ook tot de 45e minuut voordat wederom Martijn Veldhuis vanaf de rand van het strafschopgebied met een niet al te hard maar zuiver schot de keeper kansloos liet.

Na de rust waren we duidelijk wat scherper, het tempo werd opgevoerd en GVV werd eigenlijk in 10 minuten onder de voet gelopen. Het was Tim Coset die na goed doorzetten van Ton Burg met een bekeken hakbal voor de 3-0 zorgde. Ook Ton Burg pikte zijn goaltje mee nu was Martijn Veldhuis zelf de aangever. Bas Vos scoorde de 5-0  met een perfect genomen vrije trap.
Tijd voor de invallers en dat ook die kunnen scoren bewees Roy van Beurden na een mooie aanval, waarbij ook Brent van Herwijnen betrokken was, scoorde Roy met een technisch fraai afstandsschot.
GVV maakte nog wel een eretreffer maar het laatste woord was voor Martijn Veldhuis die na een steekbal van de “meesteraangever”  Ton Burg de eindstand van 7-1 liet aantekenen.

Bijzonderheden

• Het was weer lekker druk deze laatste thuiswedstrijd

• De jonge scheidsrechter had wel wat steviger mogen fluiten, met name de 2e helft mocht GVV te fors voetballen naar mijn mening

• Maliskamp heeft nipt gewonnen met 1-0 thuis van Teisterbanders
Het verschil is dus nog steeds 1 punt

• Martijn Veldhuis schrijft wederom een hattrick op zijn conto

• Roy van Beurden heeft zijn 1e juweelgoal te pakken en ik denk dat er nog velen gaan volgen

• Wederom geen gele kaarten in deze wedstrijd en ook geen blessures

• Bas en Martijn staan inmiddels op 22 goals, wie wordt er topscoorder dit seizoen ?

• Nog 1 allesbeslissende wedstrijd uit tegen Teisterbanders

• Normaal gesproken ben al kampioen met een puntentotaal van maar liefst 66

Aanstaande zondag zijn we allemaal aanwezig voor de kampioenswedstrijd uit tegen Teisterbanders. Na 10 jaar zijn we weer toe aan een kampioensfeest, ik reken dus op jullie allen. We gaan er een mooi feest van maken, nog wel even winnen natuurlijk………

Mari Nendels