Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar de verslagen

DSC 1 - Maliskamp 1 - 7-1

DSC op weg naar iets moois .. ?


Op een zonovergoten zondag en voor heel veel publiek was DSC zijn directe tegenstander op de ranglijst Maliskamp de baas met duidelijke cijfers 7-1.

DSC kwam overtuigend en snel uit de startblokken en voordat Maliskamp “wakker” was gaf het scorebord al 2-0 aan. Met uitstekend, snel en verzorgd spel kwam Maliskamp er niet aan te pas in de aanvangsfase. De goals kwamen van de voet van Tim Coset en Menno van de Griendt.

Pas na de strafschop die door Gunter van Meurs wordt benut komt Maliskamp beter in de wedstrijd. Dit resulteert zelfs in de gelijkmaker die echter wordt afgekeurd. In plaats van 2-2 wordt het door een benutte strafschop van Martijn Veldhuis 3-1 en zelfs nog 4-1 voor de rust, een ongekende luxe.

Na de rust, na het wegsturen van een Maliskamp speler, lopen we vlot uit naar een monsterscore van 7-1 waarbij de score nog hoger had kunnen uitvallen (Bas mist een strafschop ... moet hij ook aan Martijn Veldhuis overlaten ... ). Martijn Veldhuis met nog 2 treffers en Bas Vos (was een beauty Bas) waren hiervoor verantwoordelijk.

Ik heb genoten van:

- Het elftal stond als een huis, prima pot ook van Leon van Heel.
- De scheidsrechter floot een perfecte wedstrijd, en niet alleen omdat we hebben gewonnen.
- De aanvallen met name in het begin, lekker in de voet en niet teveel met lange ballen.
- De sfeer tijdens maar ook na de wedstrijd, voor herhaling vatbaar.
- Tim werkt net zo hard als zijn vader, wat een longen.
- Geen gele kaarten opgelopen dacht ik.
- Christiaan Broekmeulen met zijn rushes en tomeloze inzet.

Tot volgende week, en met meer publiek is het altijd lekker ballen dus ga lekker mee naar de volgende wedstrijd tegen SCR (Rijswijk).

Mari Nendels