Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar de verslagen

Teisterbanders 1 - DSC 1 - 1-3

DSC kampioen…….maar wat was het spannend

Wat een feest en wat een ontlading bij eenieder, het bleef tot de laatste wedstrijd en zelfs de laatste minuten spannend  maar uiteindelijk zijn we wel terecht kampioen geworden met maar liefst 69 punten.
Proficiat iedereen die hier een steentje heeft bijgedragen maar in 1e instantie natuurlijk de spelers, technische staf, wat een mooi succes voor Roland Timmermans en natuurlijk ook Arnold Verbeek als voorzitter met het voltallige bestuur.

Met deze selectie, een mooie mix van jong en oud, met de aanvulling vanuit de jeugd die zich ook al dit jaar heeft laten zien en de versterkingen die we kunnen verwelkomen kan er zeker iets moois gaan ontstaan de komende jaren. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in.
9 jaar geleden was ik er ook bij en ik kan jullie zeggen dat ik hoop dat we de volgende keer niet meer zo lang hoeven te wachten. Ik heb er wel nieuwe “helden” bij. In het rijtje van o.a. Ad Grandia, Hans Daams, Frans van Wamel, Gerard de Leeuw en later Albert van Heijningen, Chris Baars, Tiny  Piels en nog later Freek Boeren, Jack Kollenburg en Laurens van Cromvoirt verschijnen nu de namen van o.a. Martijn Veldhuis, Ton Burg en Bas Vos op mijn netvlies.

Het was een ware invasie in Kerk Avezaath, ik denk dat het dorp nog nooit zoveel mensen heeft mogen ontvangen. Met een aantal bussen werden de supporters gebracht naar het mooie dorpje in de Betuwe. 

Oh, ja dan nog even de wedstijd van gisteren.
We begonnen goed aan de wedstrijd en er kwamen wel wat kleine kansjes maar het was Teisterbanders die door een van de schaarste uitvallen met een mooie goal op voorsprong kwam.  Vlak voor rust kregen we een penalty die werd benut door Martijn Veldhuis en konden we toch nog enigszins met een gerust gevoel de 2e helft ingaan.
Na de rust gingen we verder met goed verzorg spel maar het was een tegen een stug verdedigend Teisterbanders lastig een opening te vinden. Kansen groot en klein waren er zeker maar 2x de lat en  een uitstekende doelman waren een constante sta in de weg.
De tijd vorderde en langs de lijn voelde je de spanning maar ook binnen het veld zag je spelers twijfelen over een goede afloop. Het duurde tot 2 minuten voor tijd voordat Bas Vos onderuit werd gehaald en wij een penalty kregen die dus wederom door Marijn  Veldhuis werd verzilverd.
Leon van Heel zorgde tenslotte met een fraai doelpunt voor 3-1, de strijd was letterlijk en figuurlijk gestreden en het feesten kon beginnen.


Bijzonderheden

• Het was ook weer prima weer om te voetballen op dit keer weer een echte grasmat

• De scheidsrechter floot een foutloze wedstrijd

• Maliskamp won ook zijn laatste wedstrijd met 2-1 tegen RKKSV

• Martijn Veldhuis is topscorer met 24 doelpunten,  gevolgd door Bas Vos met een 22 doelpunten

• Volgens mij moet Martijn echt stalen zenuwen hebben, zo lang moeten wachten tot de allesbeslissende penalty genomen mocht worden, petje af

• Geweldig 1e seizoen voor Roland Timmermans wat zeker naar meer smaakt

• Ik ben nu al heel benieuwd naar het volgend seizoen en wie onze tegenstanders gaan worden


Het was nog lang gezellig in de kantine en laten we tijdens de feestweek nog even nagenieten van dit mooie succes, iedereen is dan ook van harte welkom.


Mari Nendels