Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar de verslagen

RKTVC 1 - DSC 1 - 0-3

DSC duidelijk maatje te groot voor RKTVC

Onder  lastige omstandigheden, dit keer niet de wind maar een hobbelig veld en hoog gras, hebben we ook RKVTC uit Tiel aan de zegekar gebonden. Met de wedstrijd thuis nog in het geheugen (2-2 eindstand in de laatste minuten)  was het op voorhand geen makkelijke wedstrijd tegen de nummer 5 op de ranglijst.
Door een goede eerste helft met een bijna dodelijke effectiviteit v.w.b. het benutten van de kansen stond de eindstand van 0-3 al na 45 minuten op het scorebord.
Beide partijen kregen in het begin een aantal kansen maar nadat Menno van de Griendt in de 22e minuut de eerste had gemaakt kregen we meer vertrouwen op een goede afloop en dit zag je ook terug op veld.
Zeker ook nadat ook de 2e goal door Bas Vos na een perfecte voorzet van Tim Coset al na 35 minuten in de touwen lag, wat een schitterende aanval.
Vlak voor rust, na een goed genomen corner, kopte Damien van Herwijnen zelfs nummer 3 binnen en was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld.
Na de rust was het niveau duidelijk minder, RKTVC geloofde het wel en ook wij hadden weinig trek ons onnodig veel in te spannen leek het wel. Wel kreeg de thuisclub nog een 3-tal kansen waarbij een zelfs voor open doel, maar ja wij hebben Tom he.
Ook zelf  kregen wij nog een paar kansen om het doelsaldo nog mooier te maken maar de kracht en de nauwkeurigheid ontbrak.

Bijzonderheden
• Wederom de 0 gehouden, Tom krijgt al een bijnaam Tom de “nul” van Geffen.
Ajax heeft Matthijs de Light maar hebben Emiel van Dalen, altijd rustig en altijd alles voetballend oplossen.
              
• Bas staat inmiddels al op 14 goals gelijk aantal met Martijn Veldhuis (was geblesseerd voor deze wedstrijd), wie wordt er dit seizoen topscoorder ?

• Er is wederom hard gewerkt door het hele elftal met voor mij als uitschieter Frankie Kaufman

• Er ook bij de uitwedstrijden steeds meer supporters zijn, lekker man en dat verdient het elftal ook

• De scheidsrechter niet opviel en dus een goede wedstrijd heeft gefloten

• We geen gele kaarten hebben opgelopen en alles “heel” is gebleven

• Jammer dat Maliskamp weer in de slotminuten tegen Alem de 3 punten wist te behalen, lijkt Duitsland wel…….Maar wie weet als dit affiche over 2 weken weer op de agenda staat

• De komende lekker spannend gaan worden met leuke wedstrijden voor de boeg voor onze concurrenten

• Nog 9 wedstrijden te gaan en dan…..kan trouwens een gezellige feestweek worden bedenk ik me nu

Volgende week weer een uitwedstrijd  nu naar de laagvlieger Beesd (nooit onderschatten natuurlijk) waarbij we weer op jullie komst rekenen.

Mari Nendels