Trainingsschema
Slecht-weer Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar de verslagen

DSC 1 - RKKSV 1 - 4-0

De kater weggespoeld met een afgetekende 4-0 overwinning

Dezelfde tegenstander alleen nu met een andere uitslag 4-0.  RKKSV had weinig in te brengen, het was dan ook een verdiende overwinning die eigenlijk voor de rust al was beslist.

Van meet af aan werd de tegenstander onder druk gezet, met snelle aanvallen en goed positiespel was het wachten op het doelpunt. In de 17e minuut was het dan ook Leon van Heel, die na een voorzet van Bas Vos, met knappe volley de 1-0 liet aantekenen. Twee minuten later was het Bas Vos zelf na een fraaie voorzet van Ton Burg die de 2-0 binnen kon lopen. Eigenlijk was de wedstrijd toen al gespeeld en lieten we de teugels een beetje vieren. Vlak voor rust was het wederom Bas Vos, na een mooie voorzet van Frank Kaufman die de 3-0 op het scorebord bracht. De koffie, of was het een biertje, smaakte goed in de rust……..

Na rust was het niet meer zo nodig, we bleven nog wel aanvallen maar het was duidelijk dat de krachten werden gespaard. Ook RKKSV kon hier weinig tegenover stellen. De trainer kon dan ook lekker doorwisselen. Invaller Brent Piels bereikte tegen het einde van de wedstrijd met zijn voorzet Tim Coset die zijn harde werken beloonde met een doelpunt 4-0 eindstand.

Bijzonderheden
• Bas Vos zijn 4e ster heeft binnengehaald, dat wil zeggen 100 doelpunten gemaakt voor DSC, een knappe prestatie Bas

• Het was ondanks Pasen toch nog lekker druk op het sportpark

• De scheidsrechter was onzichtbaar en floot dus een goede wedstrijd

• Maliskamp naar verwachting ook heeft gewonnen, thuis met 4-1 tegen OSC ’45
 Het verschil in verliespunten is nog steeds 1 punt

• Christiaan Broekmeulen die man of the match was speelde een energieke wedstrijd en was overal te vinden op het veld

• Wederom geen gele kaarten en ook geen blessures, lekker man

• Nog 4 wedstrijden, het wordt aftellen mensen…….

Aanstaande zondag dus weer thuis, nu tegen Alem. Weer een derby waarbij wij gesteund door de eerdere overwinning weer hopen op de overwinning. Het zal weer lekker druk worden maar het kan eigenlijk niet druk genoeg zijn de laatste wedstrijden.


Mari Nendels