Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar de verslagen

DSC 1 - SJO/SSA VESTA'19 1 - 1-0

Belangrijke overwinning tegen Vesta SSA, 1-0


De eerste pot na de lange winterstop. Na een geslaagde oefenperiode (behalve dan de laatste wedstrijd……) de thuiswedstrijd tegen Vesta SSA, uit moesten we nog genoegen nemen met een gelijkspel.
Onder goede omstandigheden maar wel met een straffe wind, en met minder toeschouwers dan gebruikelijk, begonnen we vol vertrouwen aan de wedstrijd.

Beide ploegen waren in het begin gelijkwaardig aan elkaar, we waren wel gretig aan de wedstrijd begonnen maar het was soms te gehaast en allemaal net niet, de laaste pass was vaak niet nauwkeurig genoeg.
De eerste echte kans was voor Roy van Beurden, zijn kopbal werd van de lijn gehaald. Vlak voor rust namen de kansen toe en kregen we ook meer de overhand echter nog zonder resultaat.

Na de rust was de eerste mogelijkheid voor Wessel Theuwis, zijn schot trof helaas het zijnet. Gaandeweg de 2e helft kwamen we steeds beter in de wedstrijd met ook mooie aanvallen die in een aantal gevallen zeker ten onrechte werden afgevlagd door de grensrechter van de bezoekers. Ook de scheidsrechter had hier beter van zijn eigen waarneming kunnen uitgaan ipv de grensrechter te volgen.
Het duurde dan ook tot de 75e minuut voordat Bjorn Steenbekkers na een scrimmage voor de goal de bal hoog in de touwen schoot.
Hierna hebben we wedstrijd gecontroleerd uitgevoetbald en de verdiende 3  punten opgehaald.

Bijzonderheden

- Voor de wedstrijd was er een minuut stilte voor het overlijden van Piet van Herwaarden, onze trouwe supporter

- Man of the match voor mij Bjorn Steenbekkers, niet alleen door zijn goal maar ook door zijn gedrevenheid en goede acties

- De scheidsrechter scoorde een magere 7, zie hierboven de uitleg

- De verdediging stond als een huis, we hebben nagenoeg niets weggeven

- Ook in de kantine was het lekker druk na afloop, het lijkt wel of het steeds drukker wordt

- We staan weer op een gedeelde 3e plaats, mooi man

- Clean sheet Jos van Mook, altijd lekker toch


Volgende week de uitwedstrijd tegen Nulandia, we kunnen zoals Robin Verheijden aangeeft bij winst en mooi gaatje slaan, en wie weet ook nog voor een prijsje gaan.
We rekenen dan ook weer op jullie steun.

Sportgroet,

Mari Nendels