Trainingsschema
Slecht-weer Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs

Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag DSC 1 - RKDVC 1

Met een steeds groter wordende lijst van geblesseerden en de forse nederlaag van vorige week nog in het achterhoofd was het op voorhand een lastige pot tegen RKDVC uit Drunen.
Hoe mooi was het dan ook dan er na afloop een 3-1 eindstand op het scorebord stond en we weer 3 punten kunnen bijschr...
Lees verder

Wedstrijdverslag CHC 1 - DSC 1


We zijn tegen een frivool spelend CHC tegen de 3e nederlaag op rij aangelopen.
Ik kan en wil deze keer kort zijn met verslag en eigenlijk vaststellen dat we deze wedstrijd maar snel moeten vergeten.

In het begin konden we nog aardig bijbenen en kregen we zelfs nog een a...
Lees verder

Wedstrijdverslag DSC 1 - DVG 1

Na de domper van vorige week en na het gesprek met Ton Burg voorafgaande aan de wedstrijd hadden wij vooraf een goed gevoel voor deze wedstrijd. De laatste keer dat wij tegen Liempde hebben gevoetbald is heel lang geleden, ik heb zelfs geen historie meer kunnen vinden.
DVG is ook een promoven...
Lees verder

Wedstrijdverslag Nieuwkuijk 1 - DSC 1

Als voorlopige koploper gingen we naar Nieuwkuijk, een ploeg die nog niet had verloren dus was er eigenlijk sprake  van een echte topper. Nieuwkuijk moest het doen zonder de topscoorder Brent de Wijs die vorige week met een gebroken kuitbeen het veld moest verlaten.

Vanaf het beg...
Lees verder

Wedstrijdverslag DSC 1 - ODC 1

Onder totaal andere weersomstandigheden dan vorige week begonnen we na de overwinning van vorige week vol zelfvertrouwen aan de 2e thuiswedstrijd tegen ODC uit Boxtel. Een efficiënt spelend DSC trok na een goede eerste helft de overwinning naar zich toe en mag zich voorlopig koploper noemen. Lees verder

Wedstrijdverslag TGG 1 - DSC 1

Op een kletsnatte zondag en op een moeilijk bespeelbaar en zwaar veld hebben de jongens de 2e uitwedstrijd van dit seizoen tegen het altijd lastige TGG gewonnen met 2-4.
Ik kan me geen uitoverwinning meer herinneren tegen deze altijd moeilijke tegenstander.
Tel daarbij nog eens op dat ...
Lees verder

Wedstrijdverslag FC Engelen 1 - DSC 1

Na het mooie succes van vorige week gingen we vol goede moed naar Engelen die zijn 1e wedstrijd had verloren. Het was een “natte” wedstrijd met 2 gezichten waarbij we de 1e helft de bovenliggende ploeg waren met goed voetbal en mooie kansen. In de 2e helft hebben we ons in de eerste 20 m...
Lees verder

Wedstrijdverslag DSC 1 - Haarsteeg 1

Na de wisselende successen in het bekertoernooi was het vandaag de 1e wedstrijd in de 3e klasse tegen de bezoekers uit Haarsteeg. Op een mooie zondag en voor veel publiek werden de eerste 3 punten verdiend binnengehaald.

Na een voorzichtig begin van beide kanten was de eerste kans voo...
Lees verder

Wedstrijdverslag Teisterbanders 1 - DSC 1

Wat een feest en wat een ontlading bij eenieder, het bleef tot de laatste wedstrijd en zelfs de laatste minuten spannend  maar uiteindelijk zijn we wel terecht kampioen geworden met maar liefst 69 punten.
Proficiat iedereen die hier een steentje heeft bijgedragen maar in 1e instantie nat...
Lees verder

Wedstrijdverslag DSC 1 - GVV 1

In deze wedstrijd hadden we nog iets recht te zetten, de enige nederlaag dit seizoen was namelijk tegen GVV, met maar liefst met 6-2 gingen we onderuit in Geldermalsen.
Met zomerse temperaturen en veel publiek was het wederom een doelpuntrijke wedstrijd met maar liefst 8 goals. Ook GVV kon on...
Lees verder