Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs

Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag DSC 1 - FC Engelen 1

Eerst nog even de beloofde 2e helft tegen Nieuwkuijk. Met wederom “baggerweer” begonnen we met goede moed aan de resterende 45 minuten.
Vanaf het begin werd er veel energie in deze 2e helft gestoken, de verdediging van Nieuwkuijk kwam nauwelijks onder de druk uit en het was dan oo...
Lees verder

Wedstrijdverslag DSC 1 - Nieuwkuijk 1

Een korter verslag deze keer, we hebben dan ook maar een helft kunnen genieten helaas, maar daarover later meer in het verslag.
Met de carnaval hopelijk uit de benen begonnen we wederom met veel vind tegen het altijd lastige en stugge Nieuwkuijk. Het uitzicht op een mogelijke 2e plaats was de...
Lees verder

Wedstrijdverslag Haarsteeg 1 - DSC 1

Na de afgelasting van vorige week had ik eigenlijk verwacht dat de wedstrijd vandaag niet door zou gaan. De omstandigheden waren niet veel beter dan vorige week met veel wind die alleen nog maar toenam gaandeweg de wedstrijd.
Eigenlijk had de wedstrijd niet gespeeld moeten worden naar mijn me...
Lees verder

Wedstrijdverslag DVG 1 - DSC 1

Op deze mooie datum 02-02-2020, maar wel een natte en winderige zondag moesten we aantreden tegen DVG uit Liempde, thuis hadden we verloren dus we waren vooraf gewaarschuwd.
Een wedstrijd die toch sterk werd beïnvloed door de wind, de 1e helft waren wij de betere ploeg de 2e helft was vo...
Lees verder

Wedstrijdverslag DSC 1 - B.V.V. 1

Tegen de nummer laatst in de rangschikking BVV hebben we een mooie start kunnen maken na de winterstop.
Een wedstrijd met 2 gezichten die eindigde met een 2-0 op het scorebord na 90 minuten.

De eerste helft was, nu zeg ik het een beetje oneerbiedig wellicht, niet om aan te glur...
Lees verder

Wedstrijdverslag Baardwijk 1 - DSC 1

Een duel in Waalwijk tegen de laagvlieger Baardwijk waarvan we eigenlijk vooraf al hadden gerekend op 3 punten is gelukkig ook waarheid geworden. Een mooi slot voor de winterstop waarbij het wel zo is dat de uitslag 1-5 pas in de laatste minuten tot stand kwam. Op een zwaar en moeilijk bespeelbaar v...
Lees verder

Wedstrijdverslag Vlijmense Boys 1 - DSC 1

Ik kon er zelf vandaag niet bijzijn maar met behulp van mijn side kick Marc Brekelmans heb ik dit korte verslag gemaakt waarvoor dan ook dank Marc.
Vandaag tegen Vijmense Boys, een club met een rijke historie die onlangs haar 90 jarig jubileum heeft gevierd.
Op een uitstekend bespeelba...
Lees verder

Wedstrijdverslag DSC 1 - VV Trinitas Oisterwijk 1

Het eerste treffen in de historie tegen deze club uit Oisterwijk, de club is een fusie tussen Taxandria, Nevelo en Oisterwijk.
Het was wel koud op het sportpark maar wel goed voetbalweer en droog, we hadden dan ook alle vertrouwen op een goede afloop.
De overwinning kwam er wel maar wa...
Lees verder

Wedstrijdverslag Zwaluw VFC 1 - DSC 1

Na een weekje rust was Zwaluwe VFC de volgende tegenstander, toch wel een potje met een bijzondere lading aangezien onze oude trainer John Laponder hier trainer is en ook onze voorzitter hier zijn roots heeft liggen.
Dit keer een uitwedstrijd niet in de regen maar met een zon, alles was dus a...
Lees verder

Wedstrijdverslag DSC 1 - RKDVC 1

Met een steeds groter wordende lijst van geblesseerden en de forse nederlaag van vorige week nog in het achterhoofd was het op voorhand een lastige pot tegen RKDVC uit Drunen.
Hoe mooi was het dan ook dan er na afloop een 3-1 eindstand op het scorebord stond en we weer 3 punten kunnen bijschr...
Lees verder