Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs

Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag DSC 1 - Vorstenbossche Boys 1

En alweer de laatste wedstrijd van dit seizoen, de thuiswedstrijd tegen Vorstenbosch. De bezoekers strijden nog tegen degradatie en wij hebben nog iets recht te zetten na de smadelijke uitnederlaag. Bovendien hebben we eigenlijk ook nog een sportieve plicht te vervullen richting Alem.

...
Lees verder

Wedstrijdverslag SBC 1 - DSC 1

De laatste uitwedstrijd van dit seizoen tegen SBC uit Son en Breugel,  en nog wel op een mooie warme en zonnige Moederdag. Beide ploegen hebben eigenlijk niets meer om voor te strijden behalve dan een hogere plaats op de ranglijst (beide ploegen hebben 25 punten).
Na de verrassende winst...
Lees verder

Wedstrijdverslag DSC 1 - Margriet 1

In de hoop de negatieve spiraal te doorbreken, de thuiswedstrijd tegen de nummer twee op de ranglijst Margriet uit Oss.
Op voorhand zou je zeggen best een lastige klus zeker omdat ook Roy van Beurden ontbrak door een operatie aan zijn vinger.
Hoe anders was de werkelijkheid, een zeer g...
Lees verder

Wedstrijdverslag Nooit Gedacht 1 - DSC 1

Na een vrije week de uitwedstrijd tegen het hoger geplaatste Nooit Gedacht, bovendien is Geffen nog in de race voor de periodetitel.
Hoop dat de trainer de jongens weer op het juiste spoor heeft gezet zodat we de laatste wedstrijden goed kunnen afsluiten.
Helaas werd het harde werken w...
Lees verder

Wedstrijdverslag DSC 1 - Den Dungen 1

Na vorige week hebben we nog wel iets recht te zetten en voor het feest in de tent gaat losbarsten zou een overwinning wel passen.
Den Dungen is voor ons een geen onbekende tegenstander en de uitwedstrijd leverde drie punten op, dus….adel verplicht zou ik zeggen.
We kwamen echte...
Lees verder

Wedstrijdverslag Alem 1 - DSC 1

De beladen dorpen clash tegen Alem zorgt altijd voor een goede sfeer en deze keer circa 450 toeschouwers. Jammer dat het weer niet echt meewerkte. Voor Alem staat er veel op het spel, graag wil men de laatste plaats verlaten om niet rechtstreeks te degraderen. Het verschil met Alem is maar liefst 12...
Lees verder

Wedstrijdverslag DSC 1 - Avanti'31 1

De thuiswedstrijd tegen de koploper Avanti uit Schijndel, de uitwedstrijd werd toen verloren en na drie nederlagen op een rij wordt het weer tijd voor punt(en) om niet naar onderen te moeten kijken.
Op de dag van de klassieker Ajax- Feyenoord met wel minder toeschouwers zoals ook verwacht. Lees verder

Wedstrijdverslag EVVC 1 - DSC 1

Na twee nederlagen de uitwedstrijd tegen middenmotor EVVC uit Vinkel. Het zou mooi zijn weer punten te pakken maar we kwamen bedrogen uit en liepen tegen de derde opeenvolgende nederlaag aan.
We zitten duidelijk in een mindere fase en in de hoek waar de klappen vallen.

In het b...
Lees verder

Wedstrijdverslag DSC 1 - FC Schadewijk 1

Na een korte stop van twee weken de thuiswedstrijd tegen FC Schadewijk. De uitwedstrijd wonnen we dus de verwachtingen waren hoog gespannen. Iedereen was weer fit en opgedroogd na de carnaval, dus we hadden er weer weer zin in. Tevens een weerzien met onze oude trainer Arian Meeuwsen. Hoe anders was...
Lees verder

Wedstrijdverslag Nulandia 1 - DSC 1

De uitwedstijd tegen de nummer zes op de ranglijst Nulandia, bij winst slaan we een gaatje en blijven we bovendien meedoen in de bovenste regionen. Thuis wonnen we nipt met 2-1 dus op voorhand al een lastige pot zou je zeggen.
Een weetje………volgens de prognose in de voetba...
Lees verder