Trainingsschema
Slecht-weer Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs

Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag Baardwijk 1 - DSC 1

Een duel in Waalwijk tegen de laagvlieger Baardwijk waarvan we eigenlijk vooraf al hadden gerekend op 3 punten is gelukkig ook waarheid geworden. Een mooi slot voor de winterstop waarbij het wel zo is dat de uitslag 1-5 pas in de laatste minuten tot stand kwam. Op een zwaar en moeilijk bespeelbaar v...
Lees verder

Wedstrijdverslag Vlijmense Boys 1 - DSC 1

Ik kon er zelf vandaag niet bijzijn maar met behulp van mijn side kick Marc Brekelmans heb ik dit korte verslag gemaakt waarvoor dan ook dank Marc.
Vandaag tegen Vijmense Boys, een club met een rijke historie die onlangs haar 90 jarig jubileum heeft gevierd.
Op een uitstekend bespeelba...
Lees verder

Wedstrijdverslag DSC 1 - VV Trinitas Oisterwijk 1

Het eerste treffen in de historie tegen deze club uit Oisterwijk, de club is een fusie tussen Taxandria, Nevelo en Oisterwijk.
Het was wel koud op het sportpark maar wel goed voetbalweer en droog, we hadden dan ook alle vertrouwen op een goede afloop.
De overwinning kwam er wel maar wa...
Lees verder

Wedstrijdverslag Zwaluw VFC 1 - DSC 1

Na een weekje rust was Zwaluwe VFC de volgende tegenstander, toch wel een potje met een bijzondere lading aangezien onze oude trainer John Laponder hier trainer is en ook onze voorzitter hier zijn roots heeft liggen.
Dit keer een uitwedstrijd niet in de regen maar met een zon, alles was dus a...
Lees verder

Wedstrijdverslag DSC 1 - RKDVC 1

Met een steeds groter wordende lijst van geblesseerden en de forse nederlaag van vorige week nog in het achterhoofd was het op voorhand een lastige pot tegen RKDVC uit Drunen.
Hoe mooi was het dan ook dan er na afloop een 3-1 eindstand op het scorebord stond en we weer 3 punten kunnen bijschr...
Lees verder

Wedstrijdverslag CHC 1 - DSC 1


We zijn tegen een frivool spelend CHC tegen de 3e nederlaag op rij aangelopen.
Ik kan en wil deze keer kort zijn met verslag en eigenlijk vaststellen dat we deze wedstrijd maar snel moeten vergeten.

In het begin konden we nog aardig bijbenen en kregen we zelfs nog een a...
Lees verder

Wedstrijdverslag DSC 1 - DVG 1

Na de domper van vorige week en na het gesprek met Ton Burg voorafgaande aan de wedstrijd hadden wij vooraf een goed gevoel voor deze wedstrijd. De laatste keer dat wij tegen Liempde hebben gevoetbald is heel lang geleden, ik heb zelfs geen historie meer kunnen vinden.
DVG is ook een promoven...
Lees verder

Wedstrijdverslag Nieuwkuijk 1 - DSC 1

Als voorlopige koploper gingen we naar Nieuwkuijk, een ploeg die nog niet had verloren dus was er eigenlijk sprake  van een echte topper. Nieuwkuijk moest het doen zonder de topscoorder Brent de Wijs die vorige week met een gebroken kuitbeen het veld moest verlaten.

Vanaf het beg...
Lees verder

Wedstrijdverslag DSC 1 - ODC 1

Onder totaal andere weersomstandigheden dan vorige week begonnen we na de overwinning van vorige week vol zelfvertrouwen aan de 2e thuiswedstrijd tegen ODC uit Boxtel. Een efficiënt spelend DSC trok na een goede eerste helft de overwinning naar zich toe en mag zich voorlopig koploper noemen. Lees verder

Wedstrijdverslag TGG 1 - DSC 1

Op een kletsnatte zondag en op een moeilijk bespeelbaar en zwaar veld hebben de jongens de 2e uitwedstrijd van dit seizoen tegen het altijd lastige TGG gewonnen met 2-4.
Ik kan me geen uitoverwinning meer herinneren tegen deze altijd moeilijke tegenstander.
Tel daarbij nog eens op dat ...
Lees verder