Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs

Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag DSC 1 - SJO/SSA VESTA'19 1


De eerste pot na de lange winterstop. Na een geslaagde oefenperiode (behalve dan de laatste wedstrijd……) de thuiswedstrijd tegen Vesta SSA, uit moesten we nog genoegen nemen met een gelijkspel.
Onder goede omstandigheden maar wel met een straffe wind, en met minder toesc...
Lees verder

Wedstrijdverslag Vorstenbossche Boys 1 - DSC 1

En weer de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen de nummer laatst in de competitie, Vorstenbossche Boys.
Hoe mooi zou het zijn als we bij winst als nummer 3 op de ranglijst deze succesvolle eerste helft van de competitie kunnen afsluiten.
Vooraf, inclusief mijzelf, niet verwacht m...
Lees verder

Wedstrijdverslag DSC 1 - SBC 1

De laatste thuiswedstrijd voor de winterstop tegen SBC uit Son en Breugel.
Hoop dat er weer een aantal jongens fit zijn en we ons kunnen  revancheren na de nederlaag van vorige week, zou mooi zijn de aansluiting ten met de bovenste plaatsen te behouden.
Onder gure en winterse omst...
Lees verder

Wedstrijdverslag Margriet 1 - DSC 1


De echte strijd om plaats 2, de uitwedstrijd tegen Margriet uit Oss. Het is even geleden dat we hebben gewonnen tegen deze altijd lastige tegenstander, de oefenwedstrijd in seizoen 2013/2014 volgens de statistieken. Maar we zijn in goede doen dus wie weer waar gretige groep weer toe in staat...
Lees verder

Wedstrijdverslag DSC 1 - Nooit Gedacht 1

Voor mijn gevoel hadden we nog iets recht te zetten, de smadelijke nederlaag van 9-2 vorig jaar. En natuurlijk de 2e plaats op de ranglijst als inzet tegen de tegenstander van vandaag Nooit Gedacht uit Geffen. Gezien de stand op de ranglijst zou het moeten kunnen. In toch weer andere weersomstandigh...
Lees verder

Wedstrijdverslag Den Dungen 1 - DSC 1En nu gelukkig weer een zondag met mooi weer, maar nu wel tegen onze “angst gegner” Den Dungen.
Den Dungen heeft een puntje minder dan wij dus het gaat wel ergens om. Met een tas vol vertrouwen na vorige week gaan we voor een goed resultaat.

Het begi...
Lees verder

Wedstrijdverslag DSC 1 - Alem 1


De wedstrijd van het jaar de thuiswedstrijd tegen Alem. DSC aast op eerherstel na de nederlaag van vorige week maar ook Alem wil hier natuurlijk een goed resultaat halen. Op voorhand altijd een mooie affiche, het zijn altijd wedstrijden met een gezonde rivaliteit.

In het begin...
Lees verder

Wedstrijdverslag Avanti'31 1 - DSC 1


Na een weekje rust nu de uitwedstrijd tegen de veelscorende koploper Avanti. Was vooraf heel benieuwd hoe deze groep dit zou oppakken. Vorig jaar speelde we thuis gelijk en verloren we nipt de uitwedstrijd, dus wie weet. Achteraf moet ik vaststellen dat deze tegenstander toch een maatje te g...
Lees verder

Wedstrijdverslag DSC 1 - EVVC 1

De 2e thuiswedstrijd van dit seizoen tegen EVVC uit Vinkel.
Deze jonge groep heeft me positief verbaasd tot op heden dus heb ik ook een goed gevoel vandaag weer punt(en) te kunnen bijschrijven. Uiteindelijk moesten we ons tevreden stellen met 1 punt.


Het begin was duide...
Lees verder

Wedstrijdverslag FC Schadewijk 1 - DSC 1

De altijd lastige uitwedstrijd tegen het momenteel laag geklasseerde Schadewijk met een oude bekende voor ons, de trainer Arian Meeuwsen.
Vorig seizoen hebben we hier geen beste herinneringen aan over gehouden.
Trouwens, opnieuw was het prima weer om te ballen, alles dan ook aanwezig v...
Lees verder