Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs

Scheidsrechter worden

Zonder scheidsrechter, geen voetbal
 
Een scheidsrechter is daarom onmisbaar bij een voetbalwedstrijd, zorgt ervoor dat de spelregels worden nageleefd, geeft leiding en heeft een belangrijk aandeel om te zorgen dat een wedstrijd één echte wedstrijd wordt.

In het jaar 2020 is er binnen v.v. DSC gestart om de arbitrage naar een hoger niveau te tillen. Met als belangrijkste speerpunt:

Als vereniging inzetten op behoud & uitbreiding van het arbitragecorps

De komende periode zal er worden geïnvesteerd in een arbitragebeleid, de zichtbaarheid op en rondom de vereniging, begeleiding & opleiding en de werving.

Want zoals bij iedere vereniging is er ook bij v.v. DSC continu behoefte aan gemotiveerde, getalenteerde maar bovenal enthousiaste scheidsrechters die wedstrijden op jeugd niveau, bij de senioren of de dames  willen leiden.

Heb je interesse om een stap in de wereld van de arbitrage te zetten en wil je je onder andere ontwikkelen op het gebied van leidinggeven, je communicatief verder ontwikkelen, fit blijven maar bovenal op een actieve manier betrokken blijven bij het voetbal.

Neem dan contact op via scheidsrechters@vvdsc.nl en geef aan wat je ambities zijn. Voor het huidige seizoen wordt er dan gekeken op wat voor manier er gestart kan worden met de arbitrage.