Trainingsschema
Slecht-weer Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar overzicht

November 2013

Van de bestuurstafel
Ook in de nieuwsbrief willen we het bestuur graag de ruimte geven om hun zegje te doen. Daarom in deze editie het woord aan het bestuur in: 'Van de bestuurstafel'

700e lid
Kim van Berkel was in de wedstrijd tegen Baardwijk Pupil van de Week en ons 700e lid. Na Kim zijn nog 36 leden lid geworden en dus is het totaal aantal leden momenteel al gestegen tot 736.

Accommodatie
De grondkabel voor de lichtmastinstallatie is gelegd door Henk de Weerd, Tinie Vogel, Jos Essing, Chris Hooijmans en Siebert van Hooft. Ook Jack Kros bedanken we voor het bemiddelen van de sleuvenfreesmachine en metaaldetector.
Volgens de planning zouden de werkzaamheden aan de lichtinstallatie net voor de kerst gereed moeten kunnen komen.

2e hands voetbalschoenen
Die willen ze in Gambia wel (als ze tenminste niet kapot zijn) Bel met Lamin of Bernadette 06-51029686. In februari 2014 wordt eea in een container verscheept.

Nieuwe huisstijl voetbalkleding
De sponsorcommissie heeft na lange en gedegen voorbereiding een nieuwe kledinglijn aan het bestuur geadviseerd en het bestuur heeft dit advies overgenomen. Graag hadden we dit met onze bestaande leverancier gedaan, echter bleek dit na meerdere constructieve overleggen niet mogelijk. Door de introductie van deze nieuwe kledinglijn verwacht DSC haar sponsoren een passend aanbod te doen in mindere economische tijden waardoor de teams hun DSC clubkleding beschikbaar gesteld kunnen blijven krijgen.

Sponsor in beeld


 
> AGF Groente&Fruit sponsorde een tenue voor A1,   
> Ackermans Schilderwerken sponsorde het tenue voor B3, 
> Moolenaar makelaardij en Vogel bouw sponsorde samen het tenue van C2 ,
> Leeuwesteijn Brandveiligheid sponsorde het tenue van E1,
> MCD sponsorde het tenue van zowel  F1 als ME2
> C/E uitzendbureau sponsorde het tenue van F4.
> Matthews Teamware werd zowel bord- en tenuesponsor van het reservetenue van de Selectie, van hun trainingspakken en coachjassen van de begeleiding.

Hartelijk dank voor deze steun aan DSC!

Lief & Leed
We wensen de familie Maas veel sterkte toe met het verwerken van het verlies van Niels.
Oud keeper van het 1e Roel van Malsen overleed onlang op 70 jarige leeftijd. Ook de familie van Malsen wensen we veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.
Richard van As bleek zijn pols al maanden geleden gebroken te hebben in een wedstrijd van DSC 2.  Hij moet nu geopereerd worden. We wensen hem een voorspoedige operatie en herstel toe.

Vrijwilliger in beeld
Rick van Mourik is gekozen tot vrijwilliger van het jaar 2013 ! Rick symboliseert vele vrijwilligers. Hij is al jaren trainer van eerst 1 en nu 2 teams en fluit tegenwoordig ook nog wedstrijden. Rick kreeg een kado van het bestuur en van de Club van 100 en een aandenken aan dit memorabele feit.

Verder wil DSC Antonio van Goor Hekwerken , Jan Muurmans Tegelwerken en Mark van Bakel Schilderwerken bedanken voor de door hen geleverde diensten.

De Moeite Waard
In de rubriek ‘De Moeite Waard’ behandelen we artikelen die volgens de redactie extra aandacht verdienen. Deze maand willen we de rubriek graag gebruiken om het jubileum van Freek Boeren te belichten.

Freek Boeren speelt 300 wedstrijden in DSC 1!!!
Afgelopen zondag thuis tegen Baardwijk 1 speelde DSC aanvoerder Freek Boeren zijn 300e wedstrijd in DSC 1. Dit memorabele feit is in de geschiedenis niet veel voorgekomen en verdient daarom alle aandacht.

Freek had eerder op dit aantal wedstrijden kunnen staan als hij niet 1 jaar naar Australië was gegaan. Freek debuteerde in seizoen 1999-2000 op zijn 17e jaar, speelde in 7 seizoenen met broer Jordy in het DSC 1 en behaalde 1 kampioenschap. Hij speelde 253 competitie-, 7 nacompetitie- en 39 bekerwedstrijden, scoorde 17 doelpunten. Freek werd uiteraard in de bloemetjes gezet en ontvangt van DSC naast enkele cadeautjes ook een aandenken.

Freek ontzettend bedankt en op naar de 400!

Achter de Schermen
De rubriek ‘Achter de Schermen’ is een nieuwe rubriek in onze maandelijkse nieuwsbrief. In deze rubriek geven we u wat achtergrond informatie over ontwikkelingen binnen de vereniging. In deze eerste editie een aantal interessante cijfers over het gebruik van onze digitale communicatie middelen.

De Website (www.vvdsc.nl)
Maandelijks wordt de DSC website door gemiddeld 4500 unieke bezoekers bezocht. Deze bezoekers zorgen gezamenlijk voor zo’n 14.000 bezoeken en bevinden zich dan ongeveer 3 minuten op de website.

57% van deze bezoeken worden gerealiseerd via een PC, 25% via een mobiel en 18% via een tablet.

Veel bezoekers komen via zoekresultaten op google op de DSC website terecht. Onderstaand een aantal opvallende zoekopdrachten waarmee mensen op de site terecht komen:
- Karin van Osch Kerkdriel
- sv BLC E3
- Lennart van Namen Kerkdriel

Social Media
DSC is een moderne vereniging en daar hoort Social Media uiteraard bij. DSC is dan ook actief op Facebook en heeft hierop 358 fans. Op het Sociale medium Twitter heeft DSC 437 volgens.

Nieuwsbrief
Een ander belangrijk online communicatie middel is deze nieuwsbrief. ‘Scoren!’ kent inmiddels al 709 abonnees en daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee.

Voetbalhumor
In de rubriek Voetbalhumor worden anekdotes, moppen of strips geplaatst. Dit is die typische droge voetbalhumor die iedereen waarschijnlijk wel herkent uit de kleedkamer. Deze maand een aantal anekdotes van de grootste clown uit de voetbalwereld, Mario Balotelli.

Geld teveel
Net twee weken in Manchester City leerden ze gelijk het Italiaanse wonderkind kennen. Met zijn Audi R8 crashte hij vlakbij het trainingscomplex van City. Op zich niet bijzonder, maar de politie wilde wel graag weten waarom hij met 5.000 pond (omgerekend bijna 6.000 euro) cash in zijn achterzak rondliep. Het antwoord van Balotelli was heel simpel. “Omdat ik rijk ben.”

Balotelli in de gevangenis
Dat gekke zit ook een beetje in de familie. Vorig jaar werd Mario samen met jongere broer Enock gearresteerd. Ze hadden ingebroken in een vrouwengevangenis en waren bezig met een gezonde wandeling. Waarom ze inbraken? “Ik was nieuwsgierig en vond het leuk om te kijken.”

Boodschappen doen met Mario
De moeder van Mario Balotelli stuurt hem op pad om boodschappen te doen. Hij krijgt een lijstje mee met daarop een strijkijzer, dweil en een strijkplank. Goed het laat zich al raden, hij komt met iets heel anders thuis. Na een afwezigheid van vijf uur ziet mama Balotelli hem thuis komen met een trampoline, een Scalextric-racebaan, een tafeltennistafel en twee Vespa-scooters…

Uitspraken:
- Balotelli zou nooit voor Barcelona willen voetballen: "Ik voetbal niet met meisjes"
- Balotelli juicht niet als hij scoort: "De postbode juicht toch ook niet als hij zijn werk doet?"

1-2tje!
In de rubriek; '1-2tje' leggen we een lid van DSC een aantal keuzes voor waarvan hij er slechts één van mag kiezen. Dit keer leggen we de keuzes voor aan Bram Tubbe.

Bram speelt als middenvelder in de E1 in de hoofdklasse! Bram is pas eerstejaars en moet het hebben van zijn techniek en spelinzicht. Als Bram geen profvoetballer kan worden wilt hij profzwemmer worden. Het is dus wel duidelijk dat Bram een echte sportman is. We zullen Bram eerst een paar open vragen voorleggen en aan de hand van zijn voorkeuren laten we hem een aantal lastige keuzes maken.

Speler buitenland:
Zlatan Ibrahimovic

Speler Nederland:
Siem de Jong

Mooiste tenue:
Ajax (thuis)

Mooiste tenue buitenland:
Barcelona (thuis)

Club buitenland:
Paris Saint Germain (vanwege Zlatan)

Club Nederland:
Ajax

Mooiste stadion:
Amsterdam Arena

Sport naast voetbal:
Zwemmen

Jasper Cilissen / Kenneth Vermeer:
Jasper Cilissen

Ronald koeman / Philip Cocu:
Ronald Koeman

Graziano Pelle / Finnbogason:
Finnbogason

Mercedes / BMW:
Mercedes

Ranomi Kromowidjojo / Pieter van den Hoogeband:
Pieter van den Hoogenband

BEDANKT BRAM!