Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar overzicht

April 2009

Van de bestuurstafel
Ook in de nieuwsbrief willen we het bestuur graag de ruimte geven om hun zegje te doen. Daarom in deze editie het woord aan het bestuur in; 'Van de bestuurstafel'

Verstrekken van ledeninformatie
Het bestuur heeft vernomen dat leden benaderd zijn door het weekblad VI (Voetbal International) en men verteld dat het bestuur de ledeninformatie daartoe verstrekt zou hebben. Wij laten u bij deze weten dat DSC geen informatie over haar leden aan derden verstrekt, behoudens dan aan de KNVB !

Afval
De oproep door het bestuur in de vorige nieuwsbrief 'Scoren!' om afval in de daar voor bestemde bakken te deponeren heeft blijkbaar geen indruk gemaakt. Zaterdag 18 april is er weer een flinke bende van gemaakt. Zondagochtend konden de vrijwilligers van dienst direct aan de slag om de accommodatie weer fatsoenlijk te laten ogen voordat de eerste bezoekende verenigingen arriveerden. Moet dit nou echt zo ?!

Scheidsrechterscursus
Al een tijd bestaat het voornemen om een scheidsrechterscursus op de accommodatie van DSC te organiseren. Dit is mogelijk als er 16 of meer inschrijvers zijn. Bij deze willen we inventariseren of daar voldoende animo voor is. U (senioren en junioren) kunt zich (voor-)aanmelden bij Mark Verachtert of Arnold Verbeek.

Verplaatsing sport park
De gesprekken met de gemeente over de overbruggingsmaatregelen en de verplaatsing van ons sportpark blijven moeizaam verlopen. Het bestuur en Ledenraad van Elf steken binnenkort de koppen bij elkaar. Kort nadien zullen we u uitgebreider informeren.

Fietsenstalling
We verzoeken de bezoekers van het sportpark met fietsen, scooters en brommers, deze in de fietsenstalling te plaatsen en niet op het sportpark of op parkeerplaatsen te stallen.

Overeenkomst met gemeente Maasdriel
Sinds kort staat er naast de materieelberging een gele schaftwagen. Deze is van de partij die voor de gemeente Maasdriel groenonderhoud verzorgt. Zij zochten een beschut plekje en hebben met ons overeen kunnen komen dat zij voor het gebruik van dit plekje een bord sponsoren en klein groenonderhoud op ons sportpark zullen verzorgen.

Het bestuur
We kunnen u melden dat Harald Zomers het bestuur komt versterken. Hij zal zich gaan richten op de portefeuille Technische Zaken Senioren. Hij zal zich per direct gaan inwerken en wordt officieel voorgedragen in de eerst aankomende Algemene Leden Vergadering. We wensen Harald veel plezier en succes in deze functie !

Evenement Verslag!
In de rubriek “Evenement Verslag” blikken we terug op een evenement dat onlangs op de voetbalvelden van DSC heeft plaats gevonden. Dit maal besteden we aandacht aan het traditionele ‘paaseieren zoeken’ voor de jeudg.

Paaseieren zoeken
Op 1e Paasdag heeft het paaseieren zoeken bij DSC plaats gevonden. Vijftig fanatieke F-pupillen en hun ouders waren naar het DSC terrein gekomen om de 3 gouden eieren te vinden tussen de overige 200 verstopte eieren. Alle eieren waren geschonken door Slagerij Gijs Sars. Iets waar wij deze sponsor erg dankbaar voor zijn.

Al de vijftig pupillen gingen vol goede moed op zoek naar de fel begeerde gouden eieren. Uiteindelijk waren 3 voetbaltalenten de gelukkige vinders en kwamen met een gouden ei richting de bestuurskamer. De vinders van de gouden eieren waren; Jurre van Hoesel, Brian van Heesch en Roy van Beurden. Als beloning hebben zij van DSC mooie prijzen gekregen.

Daarnaast kregen de winnaars van de kleurwedstrijd ook hartstikke mooie prijzen van de vereniging. Na lang beraad kwam de jury met Daan Clement, Liza van Geffen, Raymond Grandia en Willem van Geffen als de winnaars van de wedstrijd.

Tot slot kregen al de 50 deelnemende F-pupillen van DSC een ‘emmertje’ Paassnoep.

De activiteiten commissie dankt iedereen die bijgedragen heeft aan dit (wederom) geslaagd evenement.

Kort Nieuws
Kampioenselftallen DSC
Nu het einde van het seizoen nadert, krijgen we steeds meer positieve berichten binnen over nieuwe kampioenselftallen. Op 2 en 3 mei worden de laatste officiële competitie wedstrijden gespeeld en verschillende elftallen zijn nog in de race voor het kampioenschap. Afgelopen zaterdag (18 Mei) is de F5 al met een 6-2 overwinning kampioen geworden. Een bijzondere prestatie, want de eerste seizoenshelft werden zij ook al najaarskampioen 2008.

Oplage van de nieuwsbrief
Inmiddels ontvangen al ruim 300 mensen de ‘Scoren!’ nieuwsbrief digitaal in hun postvak. Dit aantal groeit nog iedere dag. Naast het digitaal versturen, worden er ook nog steeds uitgeprinte versies (± 50 stuks) van de nieuwsbrief verspreidt. Ontvangt u de nieuwsbrief nog niet digitaal in uw postvak? Surf dan snel naar de website van DSC (www.vvdsc.nl) en meldt je eigen aan!

Spandoek op het sportpark
Jullie hebben het vast allemaal al gezien. Op de voorgevel van het sportpark van DSC is een schitterend spandoek opgehangen ter promotie van de feestweek en de voetbalschool. Het spandoek is door Online Identity webontwikkeling en webdesign beschikbaar gesteld. We willen ze dan ook via deze weg hiervoor bedanken. Ook Antonio van Goor bedankt voor het beschikbaar stellen van het frame voor het doek.

Voetbalschool
Inschrijven voor de voetbalschool is nog steeds mogelijk. Van zaterdag 1 tot en met dinsdag 4 augustus 2009 aanstaande zullen De Voetbalschool en vv DSC Kerkdriel een voetbalkamp voor jeugdspelers organiseren op de velden van sportpark Ipperakkeren in Kerkdriel. Kijk voor meer informatie op de website van DSC; www.vvdsc.nl

Actie!
'Actie!' is een rubriek die speciaal is bedoeld om grote (of kleine) activiteiten rondom de club onder de aandacht te brengen. Ditmaal gaat deze rubriek over een zeskamp voor de pupillen.

Zeskamp
DSC is momenteel druk bezig om een zeskamp te organiseren voor haar pupillenleden.
Het beloofd wederom een fantastische dag te worden met veel uitdagende (voetbal) activiteiten.
De zeskamp zal op zaterdag 23 mei 2009 worden gehouden. Alle pupillen zullen op deze dag hun opwachting maken en wij verwachten dat alle leid(st)ers op deze dag ook aanwezig zullen zijn. Zie het maar als een normale voetbaldag. Sterker nog , zonder leiders en leidsters is het onmogelijk om deze dag te organiseren. Ook willen wij graag meer ouders bij de zeskamp betrekken. Hierbij denken we aan het begeleiden van teams of het begeleiden van de spelen. Vele handen maken namelijk licht werk !!

Ouders die willen helpen kunnen zich aanmelden bij Hans Verhoeven 06-30531281.

Deze dag zal er geen kleding door v.v. D.S.C. verstrekt worden, dus zorg zelf voor een handdoek en een extra set droge kleding. Het zal ongetwijfeld weer een gezellige drukte te worden op ons sportpark want alle pupillen worden om 10.00 uur verwacht zodat we om 10.30 uur kunnen starten met het programma.

Voor meer informatie; www.vvdsc.nl

Hup Drieleke

De rubriek ‘Hup Drieleke’ is terug van weggeweest. Waar deze rubriek in het clubblad altijd van vaste waarde was, is hij in de nieuwsbrief nog niet aan bod geweest.

In ‘Hup Drieleke’ wordt er in de voetbalhistorie van de voetbal club gedoken. Ditmaal zal het seizoen ’60 – 61’ worden belicht.

Voor het eerst tussen de grote jongens (seizoen ’60 - ’61)
Voor het eerst in haar geschiedenis (28 jaar), drong DSC door tot de KNVB-gelederen.
De eerste helft van de competitie was best succesvol te noemenen we mochten ons een waardige vierde klasser noemen : na 10 wedstrijden, halfweg de competitie, op de tweede plaats achter RKJVV !! Daarna ging het een beetje bergafwaarts met de prestaties. Kijk maar naar de eindstand van dit seizoen. Misschien moet de oorzaak van deze terugval wel gezocht worden in het feit dat het voetbalterrein gedurende lange tijd onder water stond, zodat van spelen of trainen geen sprake kon zijn.

EINDSTAND DSC 1 (4e klasse KNVB) 

Bestuur  
Voorzitter: B. Benders
Secretaris: L. Kruitwagen
Penningmeester: J. van Erp
Bestuursleden: J. Poulisse
  J. van Heyningen
  G. van Wamel
  A. Schippers

1. RKJVV
2. Buren
3. Heusden
4. Haarsteeg
5. Zwaluw VFC
6. Nieuwkuyk
7. DSC
8. Linge Boys
9. Magriet
10. Nooit Gedacht
11. BMC

EINDSTAND DSC 2 (klasse 212): 7e plaats
EINDSTAND DSC 3 (klasse 327): 1e plaatsAan de bar gehoord

Wisten jullie al dat Ad en Conny van Heesch in het laatste weekend van Maart niet wisten of ze de klok nou voor of achteruit moesten zetten… allebei blond zeker?

Overigens waren er heel veel mensen die niet wisten wanneer de zomertijd in ging

Er zijn weer erg veel jeugdelftallen kampioen geworden, proficiat. Geweldig jongens en meiden!! En natuurlijk ook hun leiders en leidsters proficiat.

Willen alle mensen die een fiets “geleend” hebben bij DSC deze a.u.b. zo spoedig mogelijk terug brengen. (Overigens worden er de laatste tijd wel heel veel fietsen “geleend” die niet meer worden teruggebracht)

Bij deze willen we de heren van DSC 4 vragen voor een optreden tijdens de feestweek. Het elftal heeft een prachtig nieuw strijdlied; ‘Het Shantykoor – Aan het Strand’. We zullen de jongens hier uiteraard voor belonen met één consumptiebon voor een ieder!

Wij willen Bram Vleer en Patricia en Ties heel veel geluk wensen namens het bestuur en alle DSC leden.

Ook willen wij Jurgen en Jessica met hun huwelijk feliciteren. Na 20 jaar verkering ging het dan eindelijk gebeuren. Alleen het was zo jammer dat het kruis weg was.

3 Mei is de laatste competitiewedstrijd en we zullen er dan een hele gezellige middag van gaan maken in de kantine.Sponsor in Beeld
Wij bedanken  Jan van Diessen die nieuwe pionnen, ofwel ‘hoedjes’, geschonken heeft. Karel Stoof heeft een kastje gemaakt in welke we de hardcopy nieuwsbrieven kunnen plaatsen voor de personen die de Nieuwsbrief SCOREN! Niet per email willen of kunnen ontvangen. Deze is naast de tussendeur naar de bestuurskamer geplaatst. Karel bedankt