Trainingsschema
Standaard Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar overzicht

Februari 2012

Van de bestuurstafel
Ook in de nieuwsbrief willen we het bestuur graag de ruimte geven om hun zegje te doen. Daarom in deze editie het woord aan het bestuur in: 'Van de bestuurstafel'.

Bestuurlijk nieuws
Koning winter houd ons al 2 weken in de greep. Even tijd voor andere zaken. Lekker schaatsen, hopen op de Elfstedentocht of even niets. Aan de opknapbeurt van de kleedkamers wordt de laatste hand gelegd. Er is vele avonden hard gewerkt en het resultaat mag er zijn ! Laten we er met zorg mee omgaan!

Donderdag 2 februari heeft een afvaardiging van het bestuur met Burgermeester D. de Clou en Wethouder R. Smits gesproken over de dossiers die al (te) lang onder handen zijn. Het was een goed en op vele punten een verhelderend gesprek. Nu het vervolg daarop nog.

Het lijkt er op dat volgende week de winterse omstandigheden die ons van trainen en spelen weerhouden zullen verdwijnen. Houd daarom de website goed in de gaten. Zodra de accommodatie het toelaat zullen we dit daarop melden.

Webshop met DSC fanartikelen
De website is binnenkort een nieuw item rijker en wel de fanshop. DSC artikelen kun je hier bestellen en betalen. Omdat de fanshop nog in opbouw is zul je merken dat er steeds meer zaken toegevoegd zullen worden. Dus kijk regelmatig !

Lief & leed
Daniel van Lent en Mariska van Domselaar zijn trotse ouders geworden van hun 1e dochter Anna. Robbert en Claire Okkerman zijn trotse ouders geworden van hun 1e dochter Juul. Lenard Weber werd, al weer iets langer geleden, trotse vader van zoon Djayden.
Harald Zomers en Yvonne Verlouw vierden hun 12 ½ jarige huwelijksfeest. Harald werd ook nog eens 40.

Allen van harte gefeliciteerd!

Vrijwilligers in beeld
Siebert van Hooft, Jack Ackermans, Frans van Dockum, Marc van Bakel, Geran Vogel, Henk de Weerd, Chris Hooijmans, Sieb van Hooft, Harald Zomers, Gijs van Hemert en Wilfred Plomp hebben vele uren in het opknappen van 8 kleedkamers gestoken . Het ziet er nu weer fantastisch uit. Onze hartelijke dank !

Sponsor in beeld
Accountantskantoor van Herwaarden en Bouwburo Cees Vogel zijn nieuwe bordsponsoren geworden.
Onze hartelijke dank !

Van de KNVB
Ook in het nieuwe seizoen worden de cursussen TC III Jeugd en TC III Senioren georganiseerd. Bij voldoende deelname vangen de cursussen half september 2012 aan. De cursussen zijn één keer per week en duren tot circa eind april 2013.De toelatingstesten voor deze cursussen worden gehouden in de maand mei. De sluitingsdatum is op 1 april 2012.

Voor meer informatie zie het artikel ‘Schrijf je nu in voor de opleiding UEFA C | Trainer-coach 3’ op de districtssite van Zuid I.

Contactpersoon: Rita Hendricks Medewerkster Opleidingen
Tel. 076-5728343 E-mail rita.hendricks@knvb.nl Website www.knvb.nl

Het bestuur wil graag geïnformeerd worden als je van plan bent in te gaan schrijven !

Kort Nieuws
Commissie Communicatie zoekt nieuwe vrijwilligers
De communicatie commissie van DSC verzorgt voor de vereniging alle denkbare interne en externe uitingen. Denk hierbij aan de website, de nieuwsbrief, persberichten, advertenties en nog veel meer. Het streven is om zo veel mogelijk gebeurtenissen onder de aandacht te brengen, zodat de popularieit en de bekendheid van de club toe neemt. De commissie is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om zijn/haar steentje bij te dragen aan het verbeteren van de communicatie van onze mooie vereniging. Onder het motto van; 'vele handen maken licht werk' zoeken we mensen die een klein aantal uur in de maand tijd willen en kunnen vrij maken.
Heb jij interesse en/of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Henk van der Werf (henk_van_der_werf@hotmail.com).

DSC F1 (2010/2011) ontvangt oorkonde!
Op Vrijdag 3 Februari vond in MFC De Kreek (Kerkdriel) de huldiging van de regionale sportkampioenen plaats. Iedere vereniging mocht slechts één kampioen uitsturen om de vereniging te vertegenwoordigen. Bij DSC was de F1 van vorig jaar de gelukkige uitverkorene. Tijdens dit sportgala ontvingen zij een oorkonde voor de prestaties in het seizoen 2010/2011 toen zij kampioen werden in de Hoofdklasse.1-2tje!
In de rubriek; '1-2tje' leggen we een lid van DSC een aantal keuzes voor waar hij of zij er slechts één van mag kiezen. Dit keer leggen we de keuzes voor aan Jeroen van Liempt, speler van DSC 5 en de vaste DJ van de club.

Club binnenland: AFC Ajax / FC Den Bosch
AFC Ajax. Van jongs af aan ben ik daar al fan van. Maar FC Den Bosch heeft zeker een plekje.

Werk: Party Royale / Grand café de Kreek
Party Royale. Elke klus of event brengt vrolijkheid en geluk mee . Horeca in welke vorm dan ook blijft een prachtig vak om mee en in te werken.

Club buitenland: Barcelone / Real Madrid
Barcelona. Omdat de in enigste wedstrijd die ik de laatste 3 jaar in de ARENA ben wezen kijken er verloren werd tegen de Madrinezen .

Evenement: Carnaval / Kermis
Kermis. Dat is het enigste feest waar de gemeenschap nog trots op mag zijn.
Carnaval wordt niet zo meer gedragen als de drielse Kermis vandaag de dag.

Analist: Jan van Halst / Youri Mulder
Jan van Halst. Dat is een groter voorbeeld dan Youri. Als het dan gaat om de verhouding tussen het voetbal spelletje en het bedrijfsleven in het voetbalwereldje.

Social Media: Facebook / Twitter
Facebook. Dat is een spin in het web van de sociale media. De rest bungelt er omheen.

Uitgaan: Plaatjes draaien / Zelf een avond uit
Plaatjes draaien in combinatie met het juiste publiek is voor mij een ideale avond uit.

Draai locatie: Supportershome FC Den Bosch / Kantine vv DSC
Kantine vv DSC. Daar ben ik ook in mijn vrije tijd vaak te vinden.

Reizen: Zomervakantie / Wintersport
Zomervakantie. Heb nog nooit in mijn leven op de latten gestaan en ik ben echt van de zon opzoeken en avontuurlijk reizen

Merken: Pioneer / Apple
Apple. Een genot om hier mee te mogen werken. Ik hoop dat er eerdaags een APP komt waarmee ik me eigen kan scheren want voor de rest kan ik er al alles mee .

Iconen: Johan Cruijff / Diego Maradona
Johan Cruijff. Dat is tegenover Maradonna iemand die zijn sporen verdiend heeft door zichzelf te blijven. Maradonna heeft allerlei andere middelen daar voor moeten gebruiken.

Landen: Mexico / Thailand
Thailand. Na een bezoek hieraan en vorig jaar indonesie raad ik ieders aan om naar het prachtigste deel van de aarde te gaan. Het oosten.

Muziek: Queen / Elvis Presley
Queen! Don’t stop me now !
Column
Door Jochem

Wordt het EK 2012 voor de Oranjesupporter een succes?
Ik maak me zorgen. Het WK van 2010 was voor ons als Oranjesupporter succesvol. Als die ene finale 3 minuten korter had geduurd waren we wereldkampioen geweest. Daar ben ik heilig van overtuigd. Nu, zo’n anderhalf jaar later heb ik mijn twijfels kijkend naar de ontwikkelingen van de internationals op de (inter)nationale velden. Je mag in dit geval het woord ‘nationale’ ook wegdenken. Juist, Wesley Sneijder onze beste speler is al een geruime tijd uit vorm en het is maar de vraag of hij die vorm voor de zomer weer terug weet te vinden.
Zo zijn er nog een aantal spelers waarbij het er niet rooskleurig uitziet: Joris Mathijsen (speelt niet wekelijks), Boulahrouz (speelt nauwelijks), Heitinga (speelt niet wekelijks), Erik Pieters (langdurig geblesseerd geweest), Van der Wiel (hebben we die goed zien spelen dit seizoen?), De Jong (speelt nauwelijks). We hebben wel twee topspitsen, maar onze bondscoach zal deze spelers niet allebei opstellen in een wedstrijd. Dit zal de nodige frustraties met zich meebrengen. Ik maak me zorgen om een rel tijdens het EK van de zomer.

Dan is er nog ons Oranjelegioen. Ik heb vanaf Euro 2000 nog geen wedstrijd op het EK of WK meegemaakt waarbij het Oranjelegioen in ondertal op de tribunes waren. Het Oranjelegioen is zeer belangrijk in het proces naar roem. Ik maak me zorgen dat we dat deze zomer moeten afleggen. Wat moeten we in hemelsnaam in Charkiv doen? Waarom moet je +/- 650 euro betalen voor: vliegreis, één wedstrijd en twee overnachtingen in een tentje op de Oranjecamping? Er zijn pas enkele arrangementen geboekt in verhouding met andere jaren. Dus ik ben niet de enige die er zo over denkt.
Afijn, als alle neuzen net als anderhalf jaar geleden weer dezelfde kant op staan, kunnen we net als de voorgaande eindtoernooien ver komen, maar dan wel graag met stadions vol Oranjesupporters!