Trainingsschema
Slecht-weer Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar overzicht

Juli 2011

Van de bestuurstafel
Ook in de nieuwsbrief willen we het bestuur graag de ruimte geven om hun zegje te doen. Daarom in deze editie het woord aan het bestuur in: 'Van de bestuurstafel'.

Bestuurlijk nieuws

Met ingang van juli zal Vincent Stokman als penningmeester aantreden onder voorbehoud van goedkeuring door de Algemene Leden Vergadering. We wensen hem veel succes en zullen hem aan het begin van het nieuwe seizoen nader aan u voorstellen.
Chris Ackermans willen we bedanken voor zijn inzet voor DSC de afgelopen tijd.
Het sportpark is voor iedereen gesloten tot aan de eerste training van het nieuwe seizoen! De gemeente zal dit samen met ons controleren.

Lief & leed
Geert van Herwijnen uit F3 brak op een toernooi in Alem zijn been. Geert, van harte beterschap en een spoedig herstel toegewenst!

Onze keeper van DSC 1, Jeroen van Grinsven, is vader geworden van een gezonde dochter genaamd Jitte. Jeroen en Harriet, gefeliciteerd!

Karel Stoof is na een verblijf van een week in het ziekenhuis weer thuis. Karel van harte beterschap !

Sponsoren en vrijwilligers in beeld
Flex-i-trans leende DSC een bus om goederen te kunnen ophalen. Van Hezik Installatietechniek en Drukkerij van Horssen kunnen we verwelkomen als nieuwe tribunebordsponsoren. Tevens is Drukkerij van Horssen businessclublid geworden.

Konden we onlangs Jobe Sports International als Hoofd Jeugd Sponsor noteren. Ook Marius van Namen kunnen we nu verwelkomen als Hoofd Jeugd Sponsor. Door de steun van Marius van Namen wordt het fundament onder het Sponsor Jeugd Plan weer verder versterkt.

Onze sponsor Rudolf Wijgergangs Assurantiën en Hoofd- en Hoofd Jeugd Sponsor en businessclublid Vissers advocatuur openen op 8 juli officieel hun nieuwe huisvesting in de Leijensteinstraat. Johan en Rudolf, van harte gefeliciteerd met het kantoor en veel zakelijk succes daar !

Allen hartelijk dank voor het steunen van DSC !

Voor diverse C, D, E en F teams is de sponsorcommissie op zoek naar sponsoren. Ook is er weer ruimte beschikbaar voor bordsponsoren. Voor nadere informatie kunt u Geran Vogel benaderen.

1e ErgoDirect Mini F toernooi
Sponsoren die dit geslaagde toernooi ondersteunden waren uiteraard ErgoDirect, Trucking Service (springkussen, de heer J Naves uit Utrecht (suikerspin)

Nieuwe spelerspassen
We verzoeken de leden die vermeld staan op de website een nieuwe pasfoto en € 3,50 in te leveren. Wil je geen pas meer, meld dat dan ook even.
Graag uw medewerking.
De jeugd en senioren worden gevraagd deze foto en bijdrage bij Hans Verhoeven in te leveren.
NB: Laat het niet zo ver komen dat we in augustus nog passen moet aanvragen !

Vrijwilligers in beeld
Op vrijdag 1 juli zijn de vrijwilligers die een jaar lang gewerkt hebben aan de kleedkamerunits door het bestuur uitgenodigd voor een BBQ en een drankje. Met het uitpakken van een ‘bouwbord’ is door 2 vrijwilligers, Johan Schippers en Henk de Weerd, de openingshandeling verricht. Op het bord staan de vrijwilligers en bedrijven vermeld die aan de realisatie hebben bijgedragen.Het bord zal een mooi plekje krijgen.

De kleedkamers met nummers 9, 10 en 11 zijn met ingang van het nieuwe seizoen beschikbaar. Ook een extra kleedruimte voor een scheidsrechter is opgeleverd.

Gevonden / verloren fietssleutels
In de Jeugdbestuurskamer zijn een 6 tal fietssleutels aanwezig, die nog door niemand opgehaald zijn. Controleer even of jij niet een sleutel mist !
Tevens zijn er ook nog 2 fietsen na de feestweek blijven staan. Als dit jouw fiets is kun je contact opnemen met Siebert van Hooft

Stage lopen bij DSC
Dat kan! Afgelopen jaar hebben 3 personen dat gedaan, dus moet je voor je opleiding aan de slag, dan kunnen we altijd onderzoeken of er mogelijkheden zijn !

Kort Nieuws
Nieuwe competitie indeling DSC 1
DSC 1 zal komend seizoen uitkomen in de 3e klasse C. Deze poule is als volgt ingedeeld:
Baardwijk, BMC, DSC, Emplina, Helvoirt, Maliskamp, Nevelo, NOAD, Sarto, Vlijmense Boys, Wilhelmina en Zwaluw VFC.

DSC meiden presteren goed op schoolvoetbal!
Vorige maand hebben veel meiden van DSC, met de MGR Zwijsenschool deelgenomen aan het schoolvoetbal. Zij hebben met hun team een ongekende prestatie neergezet door 3e van Nederland te worden. Alle tegenstanders waren fysiek sterker en ouder (groep 8) maar “onze” meisjes wonnen het bijna altijd op voetbaltechnisch vermogen en goed samenspel. En hoewel ze de eerste wedstrijd nog wat last hadden van spanning en druk, werden ze in de loop van het toernooi steeds beter en speelde hele goede wedstrijden.

De prijsuitreiking op het sportpark van de KNVB in Zeist was er ook een om niet snel te vergeten. Maar liefst ca 100 Drielse supporters en een uitreiking die werd verricht door Daphne Koster , de aanvoerder van het Nederlands dames elftal.Herhalingstraining Reanimatie + AED
Onderstaande DSC leden hebben deelgenomen aan de herhalingstraining voor Reanimatie + AED. Namens Jack Ackermans dank voor jullie aanwezigheid.

Anja Ackermans, Chris Ackermans, Arjan Baggerman, Natasja Schippers, Jan Burg, Connie van Heesch, Ad Hooijmans, Ramon Leerintveld, Bart de Leeuw, Erik Meulendijk, Mark van Osch, Wim Steenbekkers, Johan Teulings, Koen Tiekstra, Arnold Verbeek, Cees Vogel, Marcel van Bokhorst

De Moeite Waard
In 'De Moeite Waard' willen we gebeurtenissen en/of evenementen behandelen die volgens DSC extra aandacht verdienen. Deze keer willen we graag de top prestatie van DSC 1 in het afgelopen seizoen belichten.

DSC boekt voor 3e jaar op rij een mooie prestatie
Twee seizoenen geleden heeft DSC een stijgende lijn ingezet. Met trainer Erik Meulendijk aan het roer en een jonge, gretige groep werden er mooie successen behaald. Eerst werd weer sinds lange tijd een periode gepakt en mocht als toetje nacompetitie worden gespeeld. Ook in deze nacompetitie bleek de jonge groep moeilijk af te stoppen en werd de finale bereikt. In deze finale bleek dat DSC een vereniging is die leeft onder de leden, supporters en vrijwilligers. Helaas werd de finale nipt verloren met 2-1 tegen RCD uit Dordrecht (dat gelijk doorstroomde naar de 2e klasse).

Het seizoen daarop liet DSC zien dat het geen eendagsvlieg was en werd drie wedstrijden voor het eind glansrijk het kampioenschap binnengehaald. In dit seizoen speelde DSC zeer dominant en aanvallend en won het zijn wedstrijden overtuigend. Door dit kampioenschap zou het vlaggenschip van DSC voor het eerst sinds 20 jaar weer uitkomen in de 3e klasse.

In het begin van het seizoen moest DSC duidelijk wennen aan het hogere niveau. Van de laatste 14 wedstrijden werden er echter maar 2 verloren. Hierdoor steeg DSC op de ranglijst, maar het bleef spannend tot het eind. Van de plaatsen 2 tot en met 10 bleken alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor werd pas op de voorlaatste speelronde degradatie definitief ontlopen. Als gevolg van de spannende competitie was het zelfs nog mogelijk om in de laatste speelronde de 3e periode te pakken. Dit lukte door een mooie thuisoverwinning op Helvoirt en steeg DSC zelfs naar een 3e plaats op de ranglijst. Uit de historie bleek dat DSC tot dan toe nooit hoger was geëindigd dan de 7e plaats. Door deze mooie prestatie mocht DSC nog nacompetitie spelen tegen BVV uit Den Bosch dat tegen degradatie uit de 2e klasse speelden. Ondanks dat BVV ook de 3e periode had gepakt eindigden ze toch op de 10e plaats. De wedstrijden in deze nacompetitie waren zeer leerzaam voor het team van Erik Meulendijk en het wist de thuiswedstrijd zelfs te winnen. Helaas werd promotie niet gehaald en acteert DSC volgend jaar weer in de 3e klasse.

Volgend jaar zal DSC het zonder Koen van Kessel moeten doen. Dit zal een aderlating zijn voor de equipe van Erik Meulendijk. Koen heeft de afgelopen jaren veel betekend voor DSC en speelde een belangrijke rol in de behaalde prestaties van de afgelopen twee seizoenen. Door zijn goede spel mag hij volgend jaar met NIVO Sparta in de hoofdklasse uitkomen. DSC wenst hem veel succes en daarnaast is hij altijd welkom om terug te keren.

Sponsor in Beeld
De voetbal vereniging DSC uit Kerkdriel maakt de laatste jaren een stormachtige ontwikkeling door. Zo behaalde haar eerste elftal onlangs een periode titel in de derde klasse C, waren er vele jeugdkampioenen te melden, werden er vorig jaar nieuwe kunstgras velden aangelegd en blijft het leden aantal gestaag doorgroeien.

Daarnaast zit de vereniging ook niet stil op het gebied van sponsoren. Een aantal jaar geleden heeft de club een nieuwe sponsor structuur ontwikkeld. Een structuur die klaarblijkelijk in de smaak valt bij een aantal grote bedrijven in de regio, waaronder ook bij Jobe Sports International. Dit bedrijf uit Heerwaarden is namelijk onlangs toegetreden tot de Hoofd Jeugd Sponsoren van DSC.

Jobe Sports International is een producent van watersport artikelen en eigenaar van het toonaangevende merk Jobe. Het bedrijf produceert allerlei accessoires voor de snelle watersport. Denk hierbij aan wetsuits, vesten, wakeboards en skies. Het bedrijf is marktleider in Europa maar ook buiten dit continent blijven de afzet gebieden groeien. Het bedrijf biedt onderdak aan zo’n 40 werknemers waarbij de cultuur gekenmerkt wordt door jonge enthousiaste mensen.

DSC en Jobe Sports International hebben een contract van 5 jaar getekend.

bezoek www.jobesports.com voor een impressie van het watersport merk Jobe.

'Scoren!' met Vakantie
Via deze weg wil de redactie van ‘Scoren!’ u mededelen dat deze editie de laatste nieuwsbrief van het seizoen is. Met veel plezier hebben we u het afgelopen jaar voorzien van het laatste nieuws omtrent de vereniging. In de maanden Juli en Augustus heeft de redactie vakantie maar in September zijn we weer terug met de eerste nieuwsbrief van het nieuwe seizoen.

Alvast een fijne vakantie en tot het nieuwe seizoen!