Trainingsschema
Slecht-weer Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar overzicht

Mei 2011

Van de bestuurstafel
Ook in de nieuwsbrief willen we het bestuur graag de ruimte geven om hun zegje te doen. Daarom in deze editie het woord aan het bestuur in: 'Van de bestuurstafel'.

Alle kampioenen zijn bekend !
Meldden we u al dat E4, E6, D2 en MD1 de eerste jeugdkampioenen waren, daar zijn de D4, F1, F2 en F4 bijgekomen. Het meest bijzondere jeugdkampioenschap is wel de titel van F1 in de Hoofdklasse, een prestatie van formaat waar zowel leiding als spelers zeer trots op mogen zijn. Het handhaven van E1 ook in de Hoofdklasse is ook zeker een te vermelden prima prestatie. Bij de senioren bereikte DSC 4 het kampioenschap al, DSC 7 mistte het op een haar na en DSC 1 pakte op de slotdag tegen Helvoirt de 3e periodetitel waardoor het zich gaat meten met BVV op 22 en 29 mei. Veel succes daarbij! We hopen dat veel supporters DSC 1 weer zullen steunen. Alle huidige kampioenen van harte gefeliciteerd !

Er zijn natuurlijk ook teams geweest die niet bereikt hebben wat ze wilden. Kop op! Het mooie van het eind van het seizoen is dat je over 2 maanden weer kunt werken aan een geheel nieuw succes.

Lief & leed
We wensen Damian van Herwijnen een voorspoedig herstel toe van de beenbreuk die hij onlangs op liep tijdens een doordeweekse wedstrijd. Raymond Leerintveld en Chantal Broekmeulen gaan op 2 juli trouwen. We wensen ze vast een hele mooie dag en veel geluk toe.

Sponsor in beeld
De 2 nieuwe dug-outs op het kunstgrasveld zijn geschonken door Wijgergangs Medical. Michel bedankt voor dit fantastische gebaar! De dug-outs zijn tegen een scherpe prijs geleverd via onze vaste leverancier KWD sports (www.kwd.nl)

De banner voor de feestweek en een welkomstbanner die geschonken is om de rest van het seizoen te gebruiken, is gesponsord door Online Identity.
Op het sportpark heeft Loonbedrijf Johan Bruijgom de leden Siebert van Hooft, Chris Hooijmans, Tini Vogel en Theo Pompen geassisteerd om de doelen van veld 2 te verwijderen i.v.m. de toplaagreconstructie die per 2 mei uitgevoerd wordt.

De gebroeders Vos, geassisteerd door zonen Bas en Martijn, hebben een fraai stukje straatwerk neergelegd bij de kleedkamerunits. Chris Hooijmans en Jos Essing assisteerden door zand te kruien. De firma van Gendt leverde het zand gratis.
De vrijwilligers die gestart zijn met de schilderwerkzaamheden in de kleedkamerunits zijn: Gijs van Hemert, Thijs Ackermans, Henrie Pardoel, Siebert van Hooft, Niek Nendels, Roy Muller en Marc van Bakel. De units zijn elektrotechnisch aangesloten door Joan Grandia en Lorenzo Cairo.

Loonbedrijf RAJ Wieman repareerde aluminium goals.

Karel Stoof en Johan Schippers hebben aftimmerwerkzaamheden in de kleedkamerunits
afgerond.

De eieren voor het Paaseieren zoeken, waaronder 3 gouden, werden ook dit jaar weer traditioneel gesponsord door Slagerij Gijs Sars.

Johan Clement van JC Products heeft de kampioen shirtjes geschonken voor de F4. De spelers en begeleiding van F4 danken hem hier hartelijk voor. Christine van Beurden heeft een bijdrage geschonken voor de jeugdprijzen tijdens de feestweek.

De vrijwilligers die de tent voor de feestweek opbouwden waren Raymond Leerintveld, Koos Ackermans, Bram Vleer, Ad van Heesch, Harald Zomers, Marc van Osch, Tinus van Herwaarden en Gijs van Hemert.

Flex-i-trans leende DSC een bus om goederen te kunnen ophalen en Van Hezik Installatietechniek leent DSC een ijsklontjesmachine voor de feestweek

Allen hartelijk dank voor de steun aan DSC !

Voor diverse C, D, E en F teams is de sponsorcommissie op zoek naar sponsoren. Ook is er weer ruimte beschikbaar voor bordsponsoren. Voor nadere informatie kunt u Geran Vogel benaderen.

Nieuwe spelerspassen
We verzoeken de leden die een verzoek daartoe zullen ontvangen een nieuwe pasfoto en € 3,50 in te leveren. Wil je geen pas meer, meld dat dan ook even.
Graag uw medewerking. De jeugd wordt gevraagd deze foto en bijdrage bij Hans Verhoeven in te leveren, senioren kunnen dit bij Harald Zomers doen.

Ook op de website is een overzicht gepubliceerd van leden die hun spelerspas dienen te vervangen. NB: Laat het niet zo ver komen dat we in augustus nog passen moet aanvragen !

Gevonden / verloren kleding
Elk jaar blijven er bij DSC vele kledingstukken, voetbalschoenen en andere attributen liggen. Deze zijn meestal nog van goede kwaliteit. Omdat DSC geen ruimte heeft om dit te blijven bewaren worden deze kledingstukken aan het einde van het seizoen in de kledingcontainer gestort. Dus als je nog wat kwijt bent en je denkt dat het mogelijk nog op DSC kan liggen, kom dan kijken. Begin juni gaan we, wat achter is gebleven, weggooien !

Maatschappelijke stage
Eind april verrichtten Nick Vissers en Jelle Bogers hun maatschappelijke stage voor hun opleiding aan het Koning Willem 1 College uit Den Bosch. 3 dagen lang verrichtten ze allerlei klussen op het sportpark van DSC. Jongens hartelijk dank.
Als meer leden hun maatschappelijke stage bij DSC willen verrichten neem dan svp met een van de bestuursleden contact op.

Kort Nieuws
Feestweek Loterij
De traditionele loterij is al weer een paar weken gaande, maar er zijn nog steeds loten beschikbaar. Een lot kost € 5, - en de hoofdprijs is maar liefst € 250,-. De andere prijzen worden bepaald naar rato van het aantal verkochte loten. De loten zijn in het clubhuis te verkrijgen. De trekking vind plaats op zaterdag 21 mei 2011 tijdens de feestavond van DSC.

Train de Trainer
Op maandag 18 april was het moment daar dat na 8 lessen van trainer Mark Huis in t Veld het DSC kader hun diploma in ontvangst mochten nemen. Mark Brekelmans, Henk van de Werf, Jurgen van der Kammen, Martijn Veldhuis, Ton Burg, Anthonie Steenbekkers, Leon Pompen en Gerard Hooijmans investeerden hun tijd om betere trainers te kunnen worden. In het nagesprek bleek dat iedereen er veel van opgestoken had en dat met name het oog voor detail vaak meer betekent dan je vooraf denkt.
De Hoofd Jeugd Sponsoren, vertegenwoordigt door Tom de Vaan en John van Hooft waren ook aanwezig om alle gediplomeerden een envelope met inhoud aan te bieden namens hen. Daarbij benadrukten zij dat het Sponsor Jeugd Plan van DSC juist deze investeringen in het eigen kader als een van haar doelstellingen heeft. John en Tom spraken namens de Hoofd Jeugd Sponsoren hun waardering voor deze trainers uit eigen gelederen die onze jeugd weer betere oefenstof kunnen
voorschotelen.Actie!
'Actie!' is een rubriek die speciaal is bedoeld om grote (of kleine) activiteiten rondom de club onder de aandacht te brengen. Ditmaal de jaarlijks terugkerende feestweek.

Feestweek 2011
Goed nieuws voor alle DSC-ers; de jaarlijkse feestweek staat weer voor de deur. Dit blauw-wit festijn zal gehouden worden van 20 tot en met 28 mei. De activiteitencommissie is al enige tijd druk bezig met de voorbereiding hiervan. Zo moeten de benodigde vergunning worden aangevraagd, de tent moet geregeld worden en het interieur en de wc wagen moeten besteld worden. Tevens zullen de quiz avonden weer in elkaar moeten worden gezet en moeten de prijzen voor het kienen worden geregeld. Dit alles met behulp van onze vrijwilligers!

Bij de toegangspoort van DSC hangt weer een banner op de muur met het volledige programma. Deze banner wordt ons aangeboden door Online Identity. Heren bedankt hiervoor!

Hieronder volgt het programma van feestweek:
-Vrijdag 20 mei: vereniging voetbal m.m.v. Dj-Tim
-Zaterdag 21 mei: feestavond met een optreden van de Party Diva’s
-Zondag 22 mei: familievoetbal m.m.v. Dj-A-Live
-Dinsdag 24 mei: quizavond B, C en D jeugd
-Woensdag middag 25 mei: kienen jeugd
-Woensdag avond 25 mei: kienen volwassenen
-Donderdag 26 mei: quizavond senioren en A-jeugd
-Vrijdag 27 mei: finales vereniging voetbal m.m.v. Dj-Tom
-Zaterdag 28 mei: finales familievoetbal m.m.v. Dj-Maarten (met Alexander)

De activiteitencommissie hoopt er weer een fantastische week van te gaan maken.

De Moeite Waard
In 'De Moeite Waard' willen we gebeurtenissen en/of evenementen behandelen die volgens DSC extra aandacht verdienen. Deze keer willen we graag het kampioenschap van de F1 belichten

DSC F1 Kampioen in Hoofdklasse
Zaterdag 7 Mei stond er een belangrijke wedstrijd in de historie van DSC op het programma. De F1 van DSC speelde haar laatste wedstrijd van de competitie en een overwinning zou het team het kampioenschap bezorgen. Een ontzettend bijzonder kampioenschap aangezien de F1 van DSC in de Hoofklasse voetbalt. De Hoofdklasse is de Eredivise van het pupillenvoetbal en dus is DSC F1 op het hoogst mogelijke podium van het pupillenvoetbal actief.

Er waren ontzettend veel supporters naar het sportpark van DSC gekomen om de jonge voetbal talenten aan te moedigen. Dat bleek niet geheel onnodig omdat DSC al snel op een 0-2 achterstand kwam tegen tegenstander BMC F1. De F1 van DSC liet vervolgens zien waarom het door menig voetballiefhebber wordt geprezen en won de wedstrijd zeer overtuigend uiteindelijk met 9-2!

De ontlading bij de supporters, de ouders en de begeleiding en de kinderen was na het laatste fluitsignaal groot. Er werd een groot feest gevierd in de kleedkamer waarna de kinderen nog werden gehuldigd in de kantine. Het werd uiteindelijk een onvergetelijke dag voor alle betrokken en voor DSC. Nog nooit eerder wist een team van DSC in de Hoofdklasse kampioen te worden. Een topprestatie dus van de kinderen van de F1.


Voetbalhumor
Niets zo leuk dan voetbalhumor. Dat vindt de redactie van ‘Scoren!’ nou ook waardoor we hier een maandelijks item aan wijden. In de nieuwsbrief vermaken we u met leuke voetbal anekdotes, quotes, foto’s en moppen.Deze week een aantal leuke quotes!

"Hij heeft nu al beter gepresteerd dan Winston Bogarde in zijn hele loopbaan bij Barcelona."
Een verslaggever van El Periodico die Ibrahim Afellay bij zijn presentatie in Camp Nou een paar balcontacten zag maken (VI.nl)

"Voetbal is een leuk spel waarin 90 minuten lang 22 mannen elkaar een bal toespelen. Na afloop heeft het Duitse team altijd gewonnen."
Gary Lineker

"Als je bij Stuttgart een seizoenkaart neemt, moet je wel een héél slecht huwelijk hebben."
René van der Gijp

"Een echt goeie wedstrijd heb ik volgens mij nooit gespeeld. Mijn beste wedstrijd had mijn afscheidwedstrijd moeten worden, maar toen is het er ook niet echt van gekomen."
Willem van Hanegem

"Dennis stond tegenover een linksback met 102 interlands. Een gevierde vedette. Maar Cruijff zei in de bespreking tegen Dennis: 'Jij speelt tegen een ouwe lul, hij kan niet draaien, hij kan niets'. En wat gebeurde er? Dennis speelde die jongen helemaal kleurenblind."
Frank Rijkaard herinnert zich het debuut van de 17-jarige Dennis Bergkamp tegen het Zweedse Malmö

"Roken is slecht. Vooral voor de gordijnen."
Willem van Hanegem