Trainingsschema
Slecht-weer Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar overzicht

Mei II 2010

Extra Editie
Aangezien er afgelopen maand veel is gebeurd en de komende tijd ook veel activiteiten gepland staan, vond 'Scoren!' het nodig om een extra editie van de nieuwsbrief uit te brengen. Volgende maand zal de laatste editie van het seizoen verschijnen.

Van de bestuurstafel
Het zit er bijna op voor dit seizoen …

Zo lijkt het misschien, maar middels deze extra Nieuwsbrief willen we u informeren over de zaken die allemaal nog spelen en dat is nog heel wat , zo vinden we zelf.
Allereerst op zaterdag 29 mei de laatste wedstrijden van de Mini F, de huldigingswedstrijd ter gelegenheid van het kampioensschap van DSC 1, de aansluitende kampioensreceptie met daarin uiteraard ook aandacht voor de formidabele prestatie , het bereiken van promotie naar de Hoofdklasse junioren A door DSC A1 en aansluitend een gezellige afronding met voor elk wat wils.Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:

13.30 uur Huldigingswedstrijd: Kampioensploeg DSC 1 1996-1997 - Kampioensploeg DSC 1 2009-2010
16.00 uur Receptie voor alle belangstellenden (leden en niet leden !)
18.00 uur Programma met het debuterend smartlappenkoor Gere Weg & First Klaas
Verwacht einde omstreeks 22.00 uur

Op zondag de al inmiddels traditionele zeskamp voor de D, E en F- pupillen.
Vele vrijwilligers zijn daar mee begaan en hebben weer een mooi programma in elkaar gezet. (zie de rubriek ‘Actie’ voor meer informatie)

Ook kunnen we u melden dat het bestuur units heeft aangeschaft om extra kleedruimte in te realiseren. Met een groep enthousiaste vrijwilligers is er al een begin gemaakt met het demonteren en loskoppelen ten behoeve van het transport naar Kerkdriel. Op donderdagavond 3 juni wordt hier een vervolg op gegeven. Vrijwilligers die ook de handen uit de mouwen willen steken zijn zeer welkom. Graag dan een berichtje sturen aan Arnold Verbeek, arnold016@hetnet.nl .
Op 5 juni zal het fundament voor de units aangelegd worden in de wei waar nu de paarden nog lopen.

Op 12 juni zullen de units naar Kerkdriel getransporteerd en geplaatst worden .
Als dit gebeurd is wordt een start gemaakt met de inrichting van de units.
Iedereen die zijn of haar steentje daar aan bij wil dragen is meer dan welkom.
Deze toch grote onderneming voor DSC heeft eenieder zijn steun nodig.
We rekenen op u !

Ook in deze periode van het seizoen zijn weer velen in de weer om de elftalindelingen op orde te krijgen voor het informatieboek, dat overigens dit jaar digitaal zal verschijnen.

Als dat medio juli gereed is zijn er even 2 weken pauze voordat het Jeugdvoetbalkamp en de eerste trainingen weer beginnen in augustus

Actie
'Actie!' is een rubriek die speciaal is bedoeld om grote (of kleine) activiteiten rondom de club onder de aandacht te brengen. Ditmaal in deze rubriek: de Zeskamp!

Op 30 Mei vindt op het sportpark van DSC de jaarlijks terugkerende Zeskamp plaats. Tijdens dit evenement staan er veel leuke (veelal) voetbal gerelateerde spellen klaar voor de pupillen van onze vereniging. Vanaf januari zijn diverse mensen alweer bezig geweest om deze dag tot een succes te maken. Omdat het hoofdveld wordt aangepakt zal het tweede veld en het kunstgrasveld hiervoor worden gebruikt. We hebben bewust het programma wat ingekort door het aantal spellen te verminderen zodat het voor iedereen te behappen is.

Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:
09.30: Aanvang Zeskamp E & D Pupillen
14.00: Aanvang Zeskamp F en Mini Pupillen.

De organisatie van de zeskamp is nog op zoek naar ouders, leiders, trainers en vrijwilligers voor het begeleiden van de teams en de spellen. Ondanks de toezegging van enkele selectiespelers als dank voor de genoten steun van de jeugd tijdens het kampioenschap kunnen zij nog steeds mensen gebruiken. Het is belangrijk dat deze mensen zich zo snel mogelijk opgeven. Dit kan door contact op te nemen met Hans Verhoeven of Anthonie Steenbekkers.

Niet aarzelen maar snel reageren want er zijn veel mensen nodig om deze dag tot een succes te maken.

Laten we hopen op veel deelnemers en goed weer!

De Moeite Waard
In 'De Moeite Waard' willen we gebeurtenissen behandelen die volgens DSC extra aandacht verdienen. In deze editie de promotie van de A1 naar de Hoofdklasse.Afgelopen zaterdag speelde de A1 van DSC de finales voor de promotie wedstrijden tegen AEK/Geldrop en EFC. Met een volle bus met spelers en supporters werd vol goede moed vertrokken naar het complex van RKTVV waar de wedstrijden gespeeld werden.

In de eerste wedstrijd moest DSC aantreden tegen AEK/Geldrop en de wedstrijd eindigde in een 0-0. In een zenuwslopende wedstrijd werd er vervolgens met 2-1 gewonnen van EFC. Omdat AEK/Geldrop ditzelfde resultaat tegen EFC had bereikt, dienden er strafschoppen te worden genomen.

Tot de 3de penalty schoten beide teams ze er allemaal in. Sjors nam vervolgens voor DSC de 3de en zijn inzet werd gestopt door de keeper. Yassine deed eigenlijk meteen wat van hem verlangd werd en stopte AEK/Geldrops 4de en 5de penalty. Joost moest de laatste beslissende nemen. Hij plaatste deze netjes in de hoek en de promotie naar de hoofdklasse was dus gerealiseerd. Het feest barste meteen los en alle supporters kwamen het veld op om de groep te feliciteren.

Op de terugweg werd er in de bus al de nodige liederen gezongen. Teruggekomen in Kerkdriel gingen zij eerst de feesttent en na wat biertjes genuttigd te hebben gingen ze de platte kar op voor een ronde door het dorp. Daarna gingen ze met zijn alle weer de tent in om het feest door te zetten tot in de late uurtjes.

DSC A1 heeft het seizoen fenomenaal afgesloten door deze promotie te bewerkstelligen. De groep mag dan ook trots op zijn dat ze dit gerealiseerd hebben.

Namens heel DSC: Gefeliciteerd!


Belangrijk!
Supermarkt MCD heeft het bestuur van vv DSC benaderd om medewerking te verlenen aan het ontwikkelen van een unieke spaaractie. De droom van elke DSC speler wordt nu werkelijkheid ! Een voetbalplaatje van jezelf verkrijgbaar bij de MCD supermarkt. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans DSC extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

Om van deze actie een groot succes te maken is het van belang dat ieder lid en iedere vrijwilliger op de foto wenst te verschijnen. Hiertoe zullen fotosessies worden georganiseerd op onze accommodatie.

Door deel te nemen aan deze actie zie je af van je portretrecht (voor deze actie).

fotografieschema

Elk team moet 15 min van tevoren aanwezig zijn om het shirt van zijn of haar elftal tenue aan te trekken ivm de zogenaamde 'borstbeeldfoto's'.

29-mei (fotograaf Henrie)
e1 12.00 u
e2 11.45 u
e3 11.30 u
e4 11.15 u
e5 11.00 u
e6 10.45 u

f1 10.30 u
f2 10.15 u
f3 10.00 u
f4 9.45 u
f5 9.30 u
f6 9.15 u

mf 9.00 u

30-mei fotograaf Harald
mc1 11.30 u
a1 11.15 u
a2 11.00 u
a3 10.45 u

b1 10.30 u
b2 10.15 u

c1 10.00 u
c2 9.45 u
c3 9.30 u

d1 9.15 u
d2 9.00 u
d3 8.45 u
d4 8.30 u

6-juni fotograaf Harald
senioren
1 12.00 u
2 11.45 u
3 11.30 u
4 11.15 u
5 11.00 u
6 10.45 u
7 10.30 u
da 1 10.00 u

Mocht het zo zijn dat je niet kunt, dan zullen we afhankelijk van het aantal verhinderden ‘inhaalavonden’ inplannen. Aankondiging hiervan volgt via de website!

Uiteindelijk zullen de foto’s worden gerangschikt naar de nieuwe elftalindelingen van komend seizoen.