Trainingsschema
Slecht-weer Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar overzicht

Mei 2010

Actie!
'Actie!' is een rubriek die speciaal is bedoeld om grote (of kleine) activiteiten rondom de club onder de aandacht te brengen. Ditmaal staat de volledige nieuwsbrief in het teken van deze rubriek, met als onderwerp: De DSC Feestweek 2010!

Feest Week DSC 2010 gaat beginnen!

Aankomend weekend zal de aftrap plaatsvinden van de jaarlijkse feestweek van DSC. De afsluiting voor het voetbalseizoen van alle leden (en niet leden) van de vereniging.

Dit jaar was een schitterend seizoen voor DSC met het behalen van het kampioenschap in de 4e klasse. Daarnaast zijn ontzettend veel jeugdteams voor- en najaarskampioen geworden. Genoeg reden dus voor een DSC Feestweek van 14 tot en met 22 Mei.

Op vrijdag 14 mei begint de DSC Feestweek met het jaarlijks terugkerend verenigingvoetbal toernooi. De voorrondes vinden deze dag plaats en vervolgens zal er in de kantine muziek verzorgd worden door DJ Tim.

Zaterdag 15 mei zal er een onderling toernooi plaatsvinden voor de lagere elftallen.
Het eerste elftal van DSC speelt die dag ook een vriendschappelijke wedstrijd tegen oud voetballers van FC Den Bosch. De zaterdag avond staat in het teken van ‘een gezellige feest avond’. Dit i.s.m. Feest DJ Jean en Jack van Raamsdonk

Zondag 16 mei vinden de voorrondes van het familie voetbal plaats. Dit gezellig toernooi zal later op de dag worden afgesloten met een groot familie feest. Tijdens dit feest zijn er optredens van ‘De Flinke Figelieten’ en zanger ‘Arnold’.

Doordeweeks zijn er ook iedere avond activiteiten op het sportpark georganiseerd. Zo vindt Maandag 17 mei het penaltyschieten voor de E en F jeugd plaats. Dan is er op Dinsdag de Voetbalquiz voor de D,C en B jeugd en op Woensdag 19 mei de ‘kien-dag’. In de middag vindt het kienen voor de jeugd plaats en in de avond voor de A junioren en senioren. Op donderdag 20 mei gaan we weer de voetbalquiz spelen alleen is het deze avond de beurt aan de A jeugd en de senioren.

Het 2e weekend van de DSC Feestweek gaat van start op Vrijdag 21 mei met de finales van het vereniging voetbal toernooi. Deze avond zal afgesloten worden met een grandioos feest met medewerking van Dj Roy. Zaterdag 22 mei vinden de finales van het familievoetbal plaats waarna we voor de laatste keer die week, nog één keer gaan feesten.

Voor aanvangstijden en meer informatie, kun je terecht op de website van DSC; www.vvdsc.nl.

DSC Feestweek Agenda

14-05-2010
Feestweek - Dag 1

Start van de DSC Feestweek 2010
- Vereniging Voetbal Toernooi
- Vervolgens in de Kantine : DJ Tim


15-05-2010

Feestweek - Dag 2

- Onderling toernooi lagere elftallen
- Dsc 1 – Oud FC Den Bosch
- De jaarlijkse Feestavond : m.m.v. Feest DJ Jean & Jack van Raamsdonk en trekking loterij


16-05-2010
Feestweek - Dag 3

- Het Familie Voetbal Toernooi
- Meezingen met de Flinke Figelieten , Zanger Arnold en Feest DJ

Als je mee wilt doen aan dit voetbaltournooi, dan dien je je familie aan te melden bij Cees Vogel, telefoonnummer 06-22900675.

Schrijf zo snel mogelijk in, want vol is vol!


17-05-2010
Feestweek - Dag 4

- Penalty schieten E- en F-jeugd


18-05-2010
Feestweek - Dag 5

- VoetbalQuiz 2010 voor de D , C en B Jeugd


19-05-2010
Feestweek - Dag 6

- 's Middags kienen voor de jeugd
- 's Avonds kienen voor de A jeugd en senioren


20-05-2010
Feestweek - Dag 7

- VoetbalQuiz 2010 voor de Volwassenen


21-05-2010
Feestweek - Dag 8

- Finales Vereniging Voetbal
- Feest in de tent m.m.v. DJ Roy


22-05-2010
Feestweek - Dag 9

- Finales Familie Voetbal
- Feest in de tent met Feest DJ Jean & LIVE Artiest