Trainingsschema
Slecht-weer Bekijk schema

Gehost en gesponsord door:

Online Identity

Administratief partner:

VDVW Adviseurs
terug naar overzicht

Extra Editie: 'We gaan er een feest van maken!'

DSC 1 wordt kampioen!
Het moet natuurlijk nog wel allemaal eventjes gespeeld worden, maar we hebben er veel vertrouwen in dat het ook zal gebeuren.

Daarom hebben we een aantal zaken vast op een rijtje gezet zodat u weet wat er te gebeuren staat.

Zondag 18 april
Teisterbanders 1 – DSC 1 op het sportpark van SCZ te Zoelen , aanvang 13.30 uur !!

Door de HoofdJeugdsponsoren, ErgoDirect, Toerkoop Reisburo de Vaan, Theo Grandia Assurantiën bv, Vissers advocatuur en Flex-i-Trans is een 70 persoons bus voor de jongste jeugd geschonken. Deze zal omstreeks 12.30 u wegrijden. Kom dus zeker een kwartiertje eerder als je mee gaat. Je kunt je opgeven via je leider(s) van je elftal.

In Zoelen zal de Jeugd tot en met de A gratis naar binnen mogen. Teisterbanders heeft dit voor deze bijzondere wedstrijd toegezegd, waar voor onze hartelijke dank.

We verzoeken iedereen zich goed herkenbaar als DSC-supporters uit te dossen. Van de geschonken zaken voor de finalewedstrijd tegen RCD in Hank moet nog voldoende bewaard zijn gebleven. Denk je niets te hebben, trek dan bijvoorbeeld je DSC trainingspak aan als je dat hebt.

Als de wedstrijd afgelopen is en we gewonnen hebben, heeft de selectie aangegeven snel terug naar het vertrouwde nest in Kerkdriel te willen. Na een tochtje op de platte kar door het centrum begeleid door DES zullen ze bij het clubhuis aankomen waar de huldiging zal plaatsvinden.

En daarna natuurlijk ….feestje bouwen

Maar we laten het hier niet bij.

Zondag 25 april
In de laatste thuiswedstrijd tegen Buren, wordt er gespeeld vanaf 14.30 uur.

Deze wedstrijd wordt voorafgegaan door wedstrijdjes van de MiniF. Na de wedstrijden van de MiniF zullen alle jeugdkampioen van het seizoen 2009-2010 in het zonnetje gezet worden, net als ons
1e elftal natuurlijk.

De entree is deze dag gratis om zo veel mogelijk mensen de gelegenheid te geven om alle kampioenen te huldigen. Wel staan er als vertrouwd de lotverkopers voor de levensmiddelenmand.

Kinderen kunnen geschminkt worden, in blauw-wit natuurlijk en er is een spandoekwedstrijd voor de jeugd. Een leuke prijs zal daar voor beschikbaar worden gesteld.

Na de wedstrijd zullen we feestelijk dit seizoen vieren.

Een dag eerder op zaterdag 24 april wordt er voor de jeugdkampioenen op en rondom het sportpark iets extra’s georganiseerd. Een gezellig muziekje , springkussen en paardentram zijn geregeld om ook deze topprestaties van onze toekomstige 1e elftalspelers in spe te onderstrepen!

Zaterdag 29 mei
Op Zaterdag 29 mei zal er een kampioensreceptie georganiseerd worden.
Het programma is van deze dag is nog niet definitief en zal later aan u nog duidelijk gemaakt worden, maar noteer deze dag vast in uw agenda!

Tot slot
Het is 13 jaar geleden dat DSC 1 door een 5-0 uitoverwinning bij Buren de 5e klasse kon verlaten.
DSC 1 staat op de drempel van de 3e klasse. Het is precies 20 jaar geleden dat DSC daar nog mocht spelen. Dus kom massaal opdagen en moedig DSC 1 aan ! We hebben vorig jaar al in de nacompetitie en vooral in Hank laten zien dat we een van de beste supporters van de regio zijn.